Inconsecvență de evazionist la Carei

• publicat la: 13 februarie 2020
Inconsecvență de evazionist la Carei

Amenințări cu moartea pentru familia  Ciută după șirul de dezvăluiri despre realitatea careiană, după luările de poziție ale consilierului Ciută și nu în ultimul rând pentru activitatea susținută de păstrare a identității românești în zonă.

Și dacă tot suntem amenințați …hai le  mai dăm un motiv  gălbejiților din spatele monitoarelor care urlă împotriva corupției de la București dar o tolerează și o apără pe cea din administrația locală.

La ședința CL din data de 12 februarie 2020, primarul evazionist și datornic Kovacs a inițiat un proiect de hotărâre pentru scutirea de la plata impozitului pe clădire a Asociației Equus.

Acesta este documentul care atestă că asociația a primit  în folosință gratuită un imobil dar trebuie să plătească impozit pe clădire.

Adică Asociația Equus este tratată diferit față de Fundația Grof Karoly Sandor?

Păi se poate tovarășu primar evazionist să faceți atâta amar de discriminare între Fundația unei contese și Asociația unei călărețe?

,,Adicătelea,, nu scutiți de plata impozitului pe spațiul folosit și Fundația Grof Karoly Sandor? …..Vreți să spuneți  că oricum nu plătește nimic ? Deci  vă permiteți să vă bateți joc  de Codul Fiscal!

Afișați Achizițiile publice pe pagina Primăriei, nu mai ascundeți cum cheltuiți banii noștri!

Analfabeții funcționali au liber la amenințări și înjurături. Pot chiar plăti datoriile primarului la buget.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu