Incredibil! Un tânăr careian ne scoate la muncă în locul celor plătiți pentru întreținerea drumurilor din oraș

• publicat la: 12 februarie 2020
Incredibil! Un tânăr careian ne scoate la muncă în locul celor plătiți pentru întreținerea drumurilor din oraș

Incredibil dar adevărat! Un cetățean consideră că administrația Kovacs-Keizer-Beko  nu trebuie umilită pentru că nu își îndeplinește sarcinile pentru care este plătită  generos din banul public ci trebuie ajutată. Cică e ușor ,,să nu facem nimic, ne plângem și așteptăm ca cineva să acționeze în locul nostru,,.

Cu alte cuvinte, scoateți din cămară lopețile, faceți rost de ceva   materiale de construcții, ceva mixtură asfaltică și…la treabă cu voi.

Poate că cetățeanul e pus pe glume  dar nici în glumă nu e de spus că informațiile despre realitatea careiană sunt de fapt campanii negativiste.

Buletin de Carei scrie din anul 2005 despre realitatea careiană așa cum este ea și nu este abonată la banul public.

,,Ne plangem doar, dar asteptam ca altcineva sa actioneze in locul nostru,,….Ei bine noi nu așteptă ca altcineva să acționeze în locul nostru ci așteptăm ca să se achite de sarcinile de serviciu pentru care este plătit de către noi.

Nu mai suntem dispuși să plătim incompetența și nepăsarea! Fiecare să își îndeplinească sarcinile de la locul său de muncă! Reparați drumurile tovarăși de la conducerea orașului, postați Achizițiile Publice să vedem pe ce anume se duc banii noștri și angajați oameni competenți și cu poftă de muncă.

Pentru cei care au probleme de înțelegere a limbii române precizăm că materialele noastre au la bază fapte sau situații ce pot fi demonstrate. Oricând. Ca sunt sau nu negative e cu totul altceva.

Buletin de Carei nu are în fișa postului reparația sau întreținerea drumurilor.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/surpari-de-drum-la-gara-cfr-carei.html

Lasati un comentariu