La Poliția Locală Carei directorul nu a dat concurs pe post ci a fost numit de primarul evazionist

• publicat la: 22 februarie 2020
La Poliția Locală Carei directorul nu a dat concurs pe post ci a fost numit de primarul evazionist

Una dintre realizările cuplului Kovacs-Keizer în mandatele lor din 2008 încoace  este și menținerea  în funcția de șef al Poliției Locale a unei persoane care nu a dat concurs pe post.

Poliția Locală Carei nu are director ajuns pe post în baza unui concurs ci a fost  numit. La ultimul concurs organizat pentru postul de director, în urma afișării rezultatelor oficiale, acesta a fost anulat. Mircea Bumb a fost candidatul care a obținut cel mai mare punctaj la  ultimul concurs organizat dar era….prea român pentru conducerea orașului.

Așa că directorul serviciului Poliția Locală din subordinea Primăriei Carei a fost  numit.

Potrivit Organigramei, Poliţia Locală este  un serviciu subordonat direct primarului Kovacs şi Consiliului Local. În organigramă  sunt  prevăzute două posturi de conducere, 20 de execuţie şi 21 de funcţii publice. Vacante sunt 1 post de conducere, 2 de execuţie şi 3 funcţii publice. Pentru postul de adjunct la Poliţia locală a fost organizat în anul 2016 concurs dar  la 3 luni de la câştigarea concursului, ocupantul a plecat la muncă în străinătate. Deci şi postul de adjunct este descoperit.

Din realizările cuplului Kovacs-Keizer din 2008 încoace face parte și  menţinerea   în funcţia de şef  Poliţie Locală o persoană care nu a dat concurs pe post.  Aceasta face parte însă din comisii de examinare a candidaţilor  înscrişi la concurs pentru posturi din Poliția Locală din subordinea Primăriei Carei.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/director-fara-concurs-la-politia-locala-carei-telefonul-buletin-de-carei-dat-in-consemn.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/veste-proasta-primaria-carei-nu-isi-protejeaza-spatiile-verzi.html

Despre astfel de anomalii şi dezvăluiri puteţi citi numai în Buletin de Carei fapt pentru care se  duce o campanie susținută de presă împotriva noastră sau a celor care sunt aproape de noi pentru păstrarea unei atmosfere curate în oraș.

Cârcotașii sunt rugați să combată cu dovezi concrete cele semnalate de Buletin de Carei. Pentru smiorcăieli apelați cu încredere la paginile cântăreților de casă ai primarului  ,,nu provocați maghiarii,,.

 

comentarii

de Podravka la 22 februarie 2020 - 21:17

Favorizam unii,defavorizam altii,mama cu 4 copii care nici acuma nu a primit locuinte,cine favorizeaza???.Cel de sus.

Lasati un comentariu