,,Pacea,, de la Carei. Amenințări cu moartea, mașină în flăcări…la ce să ne mai așteptăm?

• publicat la: 15 februarie 2020
,,Pacea,, de la Carei. Amenințări cu moartea, mașină în flăcări…la ce să ne mai așteptăm?

La Carei lucrurile au scăpat de sub control. Administrația Kovacs-Keizer-Beko tace.  Nu ia atitudine. Primarul face doar politică. Mai are nevoie de un mandat.  Amenințări cu moartea  la adresa familiei Ciută iar la  o zi după depunerea unei sesizări la Parchetul Carei  o mașină arde în fața casei unui denigrator notoriu la adresa familiei Ciută. Pe strada Miron Costin, la adresa mașinii care a ars azi noapte, sunt mereu o mulțime de mașini.  Potrivit unor careieni care au luat legătura cu Buletin de Carei, la acea adresă se fac reparații la instalațiile electrice ale autoturismelor dar fără a se elibera chitanță sau garanție.  100 de euro pentru  intervenții la calculatorul de bord. Nu se știe dacă are autorizații  pentru această activitate.

La fel cum nu se știe unde este jurnalist cel care reclamă incendiul.

Solicităm autorităților competente să dea dovadă de profesionalism în depistarea autorului incendiului mașinii precum și al celui care a postat amenințările cu moartea.

La data de 12 februarie 2020 familia Ciută a fost amenințată cu moartea. La data de 13 februarie 2020 s-a depus o  sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei pentru depistarea autorului.

Urmare a acestui demers s-a intensificat valul de hărțuiri și denigrări la adresa familiei Ciută.

Apariția amenințării cu moartea vine după o susținută campanie dusă de câteva persoane împotriva familiei Ciută dintre care se remarcă consilierul și finul primarului Szasz Lorand precum și  Ovidiu Doka. Legătura dintre ei este familia din care provin cei doi nași de cununie ai lor.

În municipiul condus de un primar evazionist, plin de datorii la buget, avem parte de operațiuni în stil mafiot, de toate tipurile de trafic   fără ca organele abilitate să poată face față. Nimeni nu vorbește de traficul de țigări, etnobotanice sau altecele….la semnalările noastre către cei din conducerea Poliției ni s-a spus că nu se pot prinde traficanții pentru că ,,se vând cu bucățica,, și  ,,grosul,, e în altă parte. Se oferă cineva să ajute la prinderea traficanților sau de fapt am deranjat cu întrebările? Să ne temem  pentru viața noastră?

Un consilier român, angajator local,  este amenințat cu moartea după ce a anunțat că e posibil să candideze. E mai grav  decât la Ditrău.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/amenintari-directe-cu-moartea-pentru-familia-ciuta.html

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/plangere-la-parchet-pentru-amenintarea-cu-moartea.html

 

comentarii

de haicareiu la 15 februarie 2020 - 10:19

poate a vrut sa ia ceva asigurare pe rabla lui

de Pui la 16 februarie 2020 - 15:34

E un moment să cădem pe ginduri numai sa nu cădem pe lîngă ele.Careiul este un oraș cu oameni pașnici, cosmopoliți, educați .E momentul sa ne liniștim de ambele tabere.De cite ori am comentat articole am enunțat principii ferindu-ma sa adresez injurii și mai ales atacuri la persoana.Sfatuiesc de la înălțimea anilor pe care mi ia dat Dumnezeu să se treacă la articole principiale bine documentate sa nu ne sara tandara din orice și să amplificăm lucrurile inutil. Careiul este orașul nostru al tuturor pe care ni la-au dat spre grija nepoții .Nu avem absolut nici un drept să le distrugem viitorul pentru că noua ni se înfierbînta creierul.Am să mă abțin in totalitate de a mai comenta articole tocmai în dorința de a nu agita spiritele și așa infierbintate. Voi citi articolele apărute în Buletin de Carei și Opinii de Carei pentru a mă informa iar părerile le voi pastra pentru mine .Doresc sincer ca un om care cunoaște fiecare pietricica din Carei să le deie minte atît lui Daniela cît și lui Lorand sa intre într-o biserică iar la ieșire sa caute o piatră și să încerce să lovească primul.Va mulțumesc al dumneavoastra „Pui”.

de Sever la 16 februarie 2020 - 15:48

Se cuvine a preciza ca doamna Daniela nu este angajata la Primaria Carei si nu foloseste bani publici pentru ca detine o societate de productie. Din ce am citit am remarcat ca fiecare articol are un document scanat ce sustine cele afirmate. Buletin de Carei este de fapt singurul ziar romanesc din Carei care este inregistrat si are cod fiscal. Szasz are un blog, specialistii si cei informati remarca cu usurinta minciuna pe care o tot promoveaza. De fapt s-a si lăudat cu rezultatele blogului său. Lorand este angajat la Primaria Carei si platit din bani publici asa ca de aici minciunile pe care le scrie impotriva familiei Ciută. Credeti că ar mai fi plătit de primar dacă nu i-ar ridica osanale și nu ar ataca persoanele care îl critică?

Raspunsuri

Lasati un comentariu