Pierdut patriotism local. Se declară nul

• publicat la: 26 februarie 2020
Pierdut patriotism local. Se declară nul

Administrația Kovacs-Keizer-Beko apelează la o firmă din Focșani pentru o lucrare de realizare a unui gard la stadionul municipal Victoria Carei.  Un gard, nu o fabrică. Nu este prima dată când firmele careiene sau județene sunt date de o parte de la lucrări pe plan local.

Pentru o lucrare simplă de execuție a unui gard la stadionul municipal se aduce o firmă de la Focșani, județul Vrancea. Societățile careiene și sătmărene nu mai au nevoie de lucrări sau nu corespund pentru cerințele administrației Kovacs-Keizer-Beko? Sau patriotismul local al agitatorilor fani ai evazionistului primar e praf de aruncat în ochii cititorilor? Câtă ipocrizie, cât fariseism…

Omului de afaceri și consilierului local român ce reprezintă opoziția în Consiliul local Carei i se aplică alt standard, este considerat migrant intern  și este trimis peste Carpați de fanii agitatori și instigatori ai evazionistului șef  deși oferă locuri de muncă localnicilor adică careienilor. Are angajați maghiari cu care colaborează de peste 20 de ani….

În tot acest timp, administrația Kovacs-Keizer-Beko susține o firmă din Focșani pentru  pentru construcția unui gard la stadionul Victoria.  Nu ne mai protejăm firmele?

Clubul Sportiv Victoria Carei este  finanțat de către Primăria Carei.

Firma din Focșani are lucrări și la Vetiș ….

Buletin de Carei

Lasati un comentariu