Plângere la Parchet pentru amenințarea cu moartea

• publicat la: 13 februarie 2020
Plângere la Parchet pentru amenințarea cu moartea

Astăzi, după ce am dat curs invitației de participare la constituirea filialei sătmărene a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, am depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei o sesizare  privind amenințările cu moartea și hărțuirile constante.

Dosarul va ajunge de  la Parchet la Poliția Municipală Carei care va instrumenta cazul. Acolo lucrează agentul de poliție care este nașul de cununie al unuia dintre hărțuitori.

Incapabilii de a demonta cele scrise de Buletin de Carei, din lipsă de probe, evident, au recurs la amenințări directe împotriva familiei Ciută, familia care oferă locuri de muncă careienilor și care deține aceeași societate de producție din 1991 încoace.  Susținerea de activități culturale românești și informațiile despre  abuzurile din administrația Kovacs-Keizer-Beko au fost peste puterea unora de a accepta că românii au drepturi egale în țara lor cu orice minoritate, au dreptul  și datoria de a-și păstra identitatea lor națională.

Libertatea de  informare este cuprinsă în Convenția Europeană a drepturilor omului și nici chiar susținătorii primarului evazionist și plin de datorii la bugetul de stat nu sunt scutiți de a o respecta.

Cei ce sunt deranjați de abuzurile și ilegalitățile practicate la Primăria Carei  se pot implica în stoparea lor dacă sunt așa de rușinați de ele.

Daniela Ciută

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/amenintari-directe-cu-moartea-pentru-familia-ciuta.html

comentarii

de Elena la 16 februarie 2020 - 03:08

Cu mare admirație va urmăresc activitatea, sunteți exemplu de eroism!
Vă doresc să aveți parte de dreptatea cuvenită in țara strâmbei judecati!

Vă spun din experienta mea de cetățean pățit, angajat al unei societăți din Tg. Secuiesc, am fost hărțuita, ani la rând pentru a fi determinată a părăsi biroul si zona.
Stiti ce mi-au zis cei din conducerea firmei după ce petitia mea a ajuns de la Președintele României la CNCD? să merg acolo unde i-mi sunt îngropați bunicii.

Si la CNCD, mai era putin si ma scoteau pe mine vinovată!

Cu complicitatea autorităților statului se pot întâmpla astfel de aberatii.

Legi avem, dar nu sunt aplicate.

Cum i-si pot permite, să vă amenințe așa, direct fără nici o jena?
Este inadmisibil!

Ce trebuie să facem?
Să ieșim iarăși în stradă, să ne facem singuri dreptate?

de Mark la 16 februarie 2020 - 11:39

la Carei udemeristul de primar a venit din maramures si amu sa spunem sa mearga unde sunt ingropati bunicii?

Lasati un comentariu