Primăria Carei vrea administrator cu studii medii și 1 an vechime

• publicat la: 17 februarie 2020
Primăria Carei vrea administrator  cu studii medii și 1 an vechime

Primăria Carei scoate la concurs un post de administrator. Se cer studii medii și …1 an vechime. Cei cu studii superioare  nu sunt la mare căutare pe la  Primăria Carei.

Acestea sunt cerințele postului de administrator pentru care se cer doar studii medii. Pentru Kovacs-Keizer-Beko e bun și un administrator cu studii medii și un an vechime…vin alegerile locale și trebuie găsit omul potrivit.

 

Nu vă speriați. Oricine are studii medii ( chiar și absolvenții de liceu la cursuri seral) poate participa la concurs. Vechimea cerută este de doar 1 an. Mai puțin decât o stagiatură.

https://www.municipiulcarei.ro/media/images/concurs_35.pdf

Astăzi, 17 februarie 202, la sediul Primăriei Carei va avea loc proba scrisă a concursului pentru postul de consilier la serviciul de Urbanism din Primăria Carei. Pe pagina primăriei figurează două persoane care candidează pe acest post.

Să sperăm că pentru acest material nu vom mai primi amenințări cu moartea așa cum s-a petrecut la data de 12 februarie 2020.

Buletin de Carei

comentarii

de ion la 17 februarie 2020 - 14:54

dar,la concursul de azi,candidatul(a),trebuia sa ia 70 de puncte nu 56,pt ca este un concurs pt cei cu studii superioare.

de ion la 17 februarie 2020 - 15:00

Pentru postul de administrator,poate este candidat(a),sotul sau sotia cuiva din cadrul primariei.mai bine nu s-ar prezenta la concurs,poate se face de rusine.

de Podravka la 17 februarie 2020 - 19:33

In zilele asta CULOAREA monedei conteaza….restul ramane AMINTIRI.

Lasati un comentariu