Primarul Kovacs îl trage de urechi pe directorul Moldovan de la Școala Gimnazială nr.1 Carei

• publicat la: 7 februarie 2020
Primarul Kovacs îl trage de urechi pe directorul Moldovan de la Școala Gimnazială nr.1 Carei

La sediul Primăriei Carei fără plăci oficiale cu însemnele statului român pe clădire  a avut loc astăzi o ședință de îndată care a durat 10  minute.

La finalul ședinței, consilierul Ilie Ciută a ridicat  o problemă care nu mai poate fi amânată datorită pericolului la care sunt expuși elevii de la Școala  gimnazială nr.1. Și anume gardul din curtea școlii. Acesta se află în stare avansată de degradare fapt ce  pune în pericol elevii care trec prin apropierea lui.

Consilierul Ciută a propus primarului Kovacs  construcția acestui gard în regie proprie dar acesta a declinat propunerea pe motiv că angajații primăriei sunt ocupați în lunile următoare ( cele dinaintea campaniei electorale spunem noi) cu alte lucrări…,,de nu mai îmi văd capul,,.

Kovacs a afirmat că directorul Nicolae Moldovan a venit cu o ofertă de preț umflată pentru un simplu gard și s-a lansat în aprecieri la adresa celor care dețin calitatea de director de școală.

,,…când un profesor se angajează să fie director  de școală trebuie să știe  că nu va face doar orarul  și alte lecții ci trebuie să și administreze școala. Directorii care sunt directori fac acest lucru. Moldovan  ar trebui să știe că e vorba despre un gard , el nu știe așa ceva? Aștept să caute el pe cineva care să facă gardul  dar nu la prețul cu care a venit…,,

 

Buletin de Carei

 

comentarii

de Podravka la 7 februarie 2020 - 14:27

Daca as avea o firma(nu falimentatata) ce spunea???

de Buletin de Carei la 7 februarie 2020 - 17:30

Realitatea este că primarul evazionist are mai multe firme falimentate la activ….,,Place nu place,, asta este realitatea despre care nu se vorbește. Cei care critică cel mai mult corupția sunt cei care nu vorbesc despre evazionistul șef de la oraș și astfel ne dăm seama de bunele lor intenții.

de Podravka la 7 februarie 2020 - 19:45

Evazionist si ….,cand a vrut sa vina Boschul ce a zis la reprezentantul de la Bosch: Da ti atata,maine primiti teren.Dupa aceea a mers la Foieni,nici acoli nu a avut succes,si atuncea ce asteptam.A alergat investitorii straini pe meleagurile mai calde,sa nu fie concurenta intre firme renumite,nu o sa vina nimeni de acum inainte,ce mai putem zice: modernizam Careiul,bucura te,asta este viitorul.

de da gardurile la 9 februarie 2020 - 07:31

de la atelierele?
nu a fost asta director la agrou ?

de zsolty la 9 februarie 2020 - 09:35

pentru teoreticul se plateste orice lucrare ca este haver cu directorul

Lasati un comentariu