S-a dat de gol ovi sau Hoțul strigă hoții

• publicat la: 14 februarie 2020
S-a dat de gol ovi  sau  Hoțul strigă hoții

Priviți cum se dau de gol  analfabeții funcționali  adică cei care știu să citească și să scrie dar nu înțeleg ce se scrie în texte la prima vedere.

Am adăugat  la finalul unui comentariu ,,…Bine punctat ovi!,,   pentru a verifica dacă numitul Imre Merk este cel care scrie pe grupul careian la articolul cu surparea de drum de la Gara CFR Carei.

În graba mare…ovi a mușcat momeala și a și răspuns…Mci adică Merci, varianta folosită la comunicări rapide. Bine ovi. Mulțumim pentru confirmare.

A fost mai simplu decât speram. Mai ales că aceste prescurtări ale cuvintelor sunt specifice tinerilor și nu celor de vârsta a treia.

/

Urmare a dezvăluirilor din Buletin de Carei despre   abuzuri, ilegalități, prejudicii și discriminări în administrația locală a fost lansată o amenințare cu moartea la adresa familiei Ciută urmată de o avalanșă de atacuriși hărțuiri tipice perioadelor bolșevice în care  ,, cine nu e cu noi e împotriva noastră,,.

O sesizare a fost depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei pentru depistarea autorului acestor amenințări.

Aceasta este atmosfera actuală de la Carei, orașul condus cu mână de fier de administrația Kovacs-Keizer-Beko! Românii care iau atitudine sunt invitați să treacă munții, să se mute din Carei.

Aceasta este campania pe care  o dorește primarul evazionist pentru a-și masca problemele cu proiectele recepționate dar nefinalizate, cu abuzurile practicate și cu numeroase nereguli.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu