S-au reținut 13 permise de conducere într-o singură zi

• publicat la: 6 februarie 2020
S-au reținut 13 permise de conducere într-o singură zi

În ultimele 48 de ore, poliţiştii sătmăreni au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 130 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 39 000 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere, dintre care 11 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, astfel că au fost surprinși de aparatul radar 11 conducători auto cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, care circulau în interiorul unor localități cu viteze de la 101 km/h până la 119 km/h.

 

Autorul a trei infracțiuni de furt a fost depistat de polițiști

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat ieri, 5 februarie a.c., un minor de 17 ani bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt și a unei infracțiuni de tentativă la tâlhărie.

La data de 5 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat un minor, de 17 ani, din oraș Livada ca fiind persoana bănuită de săvârșirea unei tentative la tâlhărie și a două furturi, comise pe raza municipiului Satu Mare, în perioada martie 2019 – februarie 2020.

Prejudiciul în cauze a fost recuperat în proporție de 80%. Față de persoana în cauză polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale în cadrul dosarelor penale întocmite.

Facem precizarea că urmărirea penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

 

Lasati un comentariu