Vrea să fie demnitar român cu tot cu avantaje dar fuge de însemnele de primar. România, trezește-te!

• publicat la: 2 februarie 2020
Vrea să fie demnitar român cu tot cu avantaje dar fuge de însemnele de primar. România, trezește-te!

Distrincțiile PRO URBE acordate de către Primăria Carei unor persoane desemnate de aleșii locali au fost înmânate destinatarilor de un cetățean și nu de către primar.

Primarul municipiului Carei este  și demnitar al statului român. În această calitate acceptă toate avantajele ce derivă din această calitate. Inclusiv pe cele financiare. Ce nu acceptă este obligația de a purta însemnele de primar așa cum stipulează legea. Primarul care este și președinte al UDMR Carei  a inițiat proiect de hotărâre pentru acordarea distincțiilor PRO URBE  și a fost desemnat ca în calitate de primar să ducă la îndeplinire decizia Consiliului Local din 21 august 2019.  Legea spune că însemnele de primar respectiv eșarfa tricoloră  se poartă în mod obligatoriu la manifestările ce apar la puncul 7 din art.206.

 

.

Consiliul Local l-a însărcinat pe primarul Kovacs la data de 21 august 2019 să ducă la îndeplinire acordarea titlurilor Pro Urbe unui cetățean maghiar și unor careieni. Toate  HOTĂRÂRILE CONSILIULUI LOCAL din 21 august 2019 PRIVIND ACORDAREA TITLUTILOR PRO URBE  apar pe pagina Primăriei Carei, www.municipiulcarei.ro

Doar că la recepția ocazionată de acest eveniment oficial a apărut cetățeanul Kovacs. Nici urmă de primar.

În motivarea adresată Instituției Prefectului privind faptul că nu a purtat însemnele de primar la acordarea titlurilor PRO URBE, primarul desconsideră atât inteligența cât și pregătirea profesională a celor cărora le adresează falsul grosolan afirmând că ceremonia și recepția la care se face referire în cele trei proiecte de hotărâre a fost una în cadru familial care nu necesita prezența unui primar și a fost organizată de către Casa de Cultură.

Nu este pentru prima dată când legea este călcată în picioare la Primăria Carei, primăria căreia i se permite să funcționeze în clădire fără plăci oficiale specifice organizației guvernamentale care este. Din conducerea Primăriei Carei nu face parte  NICIUN  român ci doar membrii ai UDMR Carei. Apelul la toleranță și bună înțelegere se adresează doar românilor deși ei sunt cei discriminați.

România, trezește-te!  Nu mai vrem să tolerăm  tot felul de căpușe ce se hrănesc din bani publici și calcă în picioare legea!

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de miki la 2 februarie 2020 - 23:25

mare bai cu bacsika asta!!mai vrei inca odate de primar ca sa poate se iese la pensie ca loc de munca nu are!

de sergiu la 3 februarie 2020 - 17:56

de ce nu face publice cheltuielile din banii publici de la primarie maestrul evazionist?

Lasati un comentariu