Zilnic, peste 130 de sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri din cadrul IPJ Satu Mare

• publicat la: 27 februarie 2020
Zilnic, peste 130 de sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri din cadrul IPJ Satu Mare

Zilnic primim pe adresa redacției Buletin de Carei comunicate din partea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare prin care se anunță sancțiunile contravenționale. Rareori numărul acestora scade sub 100. De Dragobete au fost peste 150 iar la sfârșitul de săptămână trecut au depășit  260.

Peste 140 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii sătmăreni ieri, 26 februarie a.c., cu ocazia acțiunilor organizate pe raza județului Satu Mare. 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat peste 140 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 39 000 de lei, în cadrul activităților desfășurate la data de 26 februarie a.c.

De asemenea au procedat la reținerea a 17 permise de conducere, 11 dintre conducătorii auto depistați au fost filmați și înregistrați de aparat cu viteze între 101 km/h și 113 km/h, în interiorul localităților.   

Infracțiuni rutiere constatate în flagrant delict de polițiști

 Polițiștii dn cadrul Serviciului Rutier au depistat la data de 26 februarie a.c., în localitatea Cărășeu, un bărbat, de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, testarea cu aparatul alcooltest a persoanei de la volan a indicat o concentrație alcoolică 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au depistat ieri, 26 februarie a.c., doi conducători auto, care se aflau la volanul unor autoturisme pe raza municipiului Satu Mare, sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în urma testărilor efectuate cu aparatul alcooltest au rezultat concentrații alcoolice de 0,54 mg/l, respectiv 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite.

Lasati un comentariu