Apel la solidaritate! Careieni pentru careieni

• publicat la: 24 martie 2020
Apel la solidaritate! Careieni pentru careieni

Buletin de Carei a  contactat  Directia de Asistență socială  pentru a informa despre persoanele  care au nevoie stringentă de ajutor în această perioadă de restricții de deplasare în plină pandemie de coronavirus.

Toate semnalările venite din partea careienilor  le transmitem  coordonatorului acțiunii, Monica Radu, șef birou. Precizăm de la bun început că  nu este vorba de asistați sociali.

Potrivit situației din teren, există persoane care dispun de posibilități financiare dar nu se pot deplasa pentru cumpărături dar și persoane care  nu dispun de minimul necesar traiului de zi cu zi. În funcție de situație, unora li se alocă mâncare de la cantina socială, unora alimente iar altora li se asigură ajutor pentru cumpărături.

Având în vedere  numărul tot mai ridicat de solicitări, ar fi binevenit un ajutor din partea comunității careiene.

Astfel, cei care dispun de un surplus de alimente neperisabile ( gemuri, zacuscă, conserve,etc.) sunt rugați să le depună la sediul Centrului Social unde funcționează Direcția de Asistență Socială, strada Progresului nr.28.

Cu personalul din cadrul Direcției se va asigura distribuirea acestor ajutoare la cei aflați momentan  în nevoi.

Este foarte importantă acum mobilizarea întregii noastre comunități  pentru ajutorarea celor care au probleme. Inițiativa  va contribui și la consolidarea  comunității.

Cei care nu se pot  deplasa la sediul Centrului Social sunt rugați să sune la  telefon 0726 244 476  iar micile donații vor putea fi preluate de voluntari sau echipa Direcției de Asistență Socială.

Orice ajutor este binevenit!

Buletin de Carei

 

 

 

 

 

vind ajutorarea persoanele vârstnice singure sau a celor cu probleme sociale, Buletin de Carei s-a aflat mereu în legătură

Lasati un comentariu