Careienii plătesc propagandiștii de partid ai primarului. Spuneți NU corupției, abuzurilor și discriminării ca politică locală la Carei!

• publicat la: 11 martie 2020
Careienii plătesc propagandiștii de partid ai primarului. Spuneți NU  corupției, abuzurilor și discriminării ca politică locală la Carei!

Zi de zi, în timpul programului de la Primăria Carei unde sunt angajați ca  și consilieri ai primarului evazionist Kovacs, propagandiștii lui postează pe paginile lor personale, pe blogurile lor, Opinie de Carei și Anziksz.

Avem capturi de imagine cu ora și data la care postează în caz că cineva contestă  informațiile oferite de Buletin de Carei.

Primarul Kovacs ori nu are nicio autoritate asupra lor ori i-a angajat doar în acest scop. În timp ce alți careieni sunt nevoiți să plece în țări străine pentru a găsi un loc de muncă cât mai bine plătit, la Primăria Carei se angajează pe bani frumoși ginerele primarului, finul acestuia, membrii ai UDMR, familiile celor apropiați lui ( mai ales din familiile  de preoți ce au influență asupra electoratului)…Totul pentru ca evazionistul Kovacs să mai prindă un mandat din moment ce nu are alt loc de muncă.

Adică primarul evazionist și-a angajat doi consilieri personali pentru cultivarea cultului  personalității după modelul fostului său șef de partid, Nicolae Ceaușescu. Doi șemecheri care sunt pe statul de plată al primăriei Carei fără a contribui la dezvoltarea orașului. Smulgerea de buruieni de pe domeniul public nu se pune.

Din bugetul local la care contribuie careienii nu și primarul Kovacs sunt plătite aceste persoane. Kovacs este primarul care nu vrea să poarte însemnele specifice unui  primar din România la ceremonii oficiale, este primarul cunoscut pentru afirmația sa …,,nu provocați maghiarii!

Nu vă mai lăsați umiliți și desconsiderați din moment ce voi plătiți salariile celor din conducerea Primăriei Carei!

Kovacs Eugen nu plătește impozite și taxe locale dar are tupeul și obrăznicia  să angajeze pe banii careienilor propagandiști pentru UDMR Carei și pentru interesele sale personale ce nu au nimic de-a face cu dezvoltarea orașului. Nu mai încurajați cumetriile, nepotismul și sinecurile din Primăria Carei!

Spuneți NU  corupției, abuzurilor și discriminării ca politică locală la Carei!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu