Consilierii careieni aprobă un nou buget pentru societatea cu 452.505 lei plăți restante…SC Piețe Parcări SRL

• publicat la: 13 martie 2020
Consilierii careieni aprobă un nou buget pentru societatea cu 452.505 lei plăți restante…SC Piețe Parcări SRL

O nouă dovadă a faptului că în Consiliul Local Carei nu se susține performanța ci păgubirea bugetului local.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a CL Carei de azi, 13 martie 2020, s-a aflat un proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli a societății SC Piețe Parcări SRL Carei, societatea unde acționar este Consiliul Local Carei.

Ca de obicei, singurul consilier care a atras atenția asupra  problemelor financiare grave de la SC Piețe Parcări SRL a fost consilierul Ciută, cel numit de primarul Kovacs ca fiind opoziția.

,, Să înțeleg că aprobăm tacit și execuția pe anul 2019?…apar aici plăți restante în valoare de 452 mii lei, creanțe restante de 291 mii lei…Am mărit anul trecut taxele și degeaba….societatea merge din rău în mai rău…în pierdere… dar noi, la CL,  votăm în continuare că să o susținem, noi fiind singurul acționar…,, a declarat Ilie Ciută fără a fi contrazis de vreunul din colegii săi.

Cu documentele oficiale pe masă, documente semnate de administratorul SC Piețe Parcări SRL și avizate de către Direcția Economică, primarul Kovacs nu are alt argument pentru cele semnalate de consilierul Ciută decât clasica de acum replică….,,faceți show ca de obicei,,.

Kovacs nu a fost capabil să combată punctual afirmațiile consilierului Ciută. Nu a fost capabil se pare  nici să citească Bugetul de Venituri și Cheltuieli pe 2020 din moment ce  nu a observat că veniturile totale sunt de 260 mii lei iar cheltuielile prevăzute  sunt de 281 mii lei.

Pentru restabilirea cadrului civilizat de comunicare în municipiul Carei rugăm nespecialiștii să cruțe tastele.

Găsiți proiectul AICI.

P 12

Proiectul a fost aprobat în forma propusă de primarul evazionist de toți consilierii pro Kovacs. Opoziția a votat împotriva prăduirii banului public careian.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu