Cort ridicat la Spitalul Municipal Carei pentru testare și triere

• publicat la: 17 martie 2020
Cort ridicat la Spitalul Municipal Carei pentru testare și triere

Astăzi, la intrarea în Spitalul Municipal Carei a fost amplasat un cort în care personalul medical va face o triere extrem de atentă a pacienților care ajung în unitatea spitalicească. Acești pacienți vor fi testați pentru coronavirus și vor putea intra în spital doar dacă se constată că nu prezintă o simptomatologie specifică infecției cu acest nou virus.
Stimați careieni, vă rugăm să susțineți eforturile personalului medical, care pune în practică o serie de măsuri importante pentru sănătatea populației, se menționează în anunțul postat de Primăria Carei.

Buletin de Carei a semnalat încă din data de 15 martie 2020 necesitatea amplasării unui astfel de cort pentru triere și testare având în vedere că suntem un oraș aflat la 10 km de graniță.

http://www.buletindecarei.ro/2020/03/corturi-pentru-testarea-pacientilor-la-spitale-nu-si-la-carei.html

 

Buletin de Carei

comentarii

de IOAN la 17 martie 2020 - 16:44

Catre ” Buletin de Carei ”
Daca se poate face ti un demers jurnalistic pt a afla daca sunt Kituri de testare pt coronavirus , din cate am inteles este o criza la nivel de tara si se asteapta o explozie a pacientilor cu COVID -19

de Epoca austriaca la 17 martie 2020 - 18:50

Poate o sa fim trimisi la Satu mare pt test covid 19_ca Mun.Satu mare primeste in zilele asta aparat pt.Testele pozitive-negative covid 19.Aici numai pe bolnavii o sa testeze inainte de spitalizare.

de corina la 21 martie 2020 - 10:37

daca nu sunt teste covid atunci ce se testeaza?

Lasati un comentariu