Cupa 25 Octombrie la atletism de la Carei și candidații UDMR

• publicat la: 4 martie 2020
Cupa 25 Octombrie la atletism de la Carei și candidații UDMR

În Municipiul Carei din județul Satu Mare se desfășoară cea mai longevivă competiție de atletism din România. Anul acesta vom avea cea de-a 50-a ediție a Cupei 25 Octombrie la atletism.

Este ascunderea ei o condiție pentru a fi candidatul UDMR atât la primăria Carei cât și la președinția Consiliului Județean Satu-Mare la alegerile locale din iunie 2020?

E o simplă întrebare pentru că cei doi candidați care dețin la ora actuală funcțiile pentru care mai cer  un mandat de la electoratul lor se tot eschivează în a se mândri cu o astfel de performanță….Electoratul lor i-a creditat cu cel mai mare  număr de voturi pentru a candida pentru încă un mandat. Buna înțelegere și toleranța la care se tot face apel  se rezumă la ascunderea performanțelor atunci când ele sunt obținute de români?

La Gala Sportului careian nici primarul Kovacs, președinte al UDMR Carei și nici președintele CJ Pataki Csaba, președinte al UDMR Satu Mare nu au suflat o vorbă despre PERFORMANȚA  organizării de 49 de ani neîntrerupți a Cupei 25 Octombrie la atletism la Carei.  Performanță premiată în luna ianuarie de către Federația Națională de Atletism.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/pataki-csaba-vine-cu-temele-nefacute-la-gala-sportului-careian.html

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/cei-mai-buni-sportivi-careieni-premiati-la-gala-sportului.html

http://www.buletindecarei.ro/2020/01/cupa-25-octombrie-carei-premiata-la-gala-atletismului-romanesc-ca-cea-mai-longeviva-competitie.html

http://www.informatia-zilei.ro/sm/cupa-25-octombrie-de-la-carei-premiata-de-federatia-de-atletism/

Lasati un comentariu