Depozit la Carei pentru anvelope uzate, deşeuri de echipamente electrice şi electronice

• publicat la: 11 martie 2020
Depozit la Carei pentru anvelope uzate, deşeuri de echipamente electrice şi electronice

Primăria Carei a amenajat la sfârșitul anului trecut spații speciale de depozitare pentru deşeuri de echipamente electrice şi electronice și anvelope uzate.
Spațiile de depozitare funcționează în spatele fostei uzine TRUM, drumul de acces fiind situat la ieșirea din Carei înspre Urziceni, pe dreapta, chiar după fosta uzină.

Nu se percep niciun fel de taxe pentru preluarea de echipamente electrice şi electronice (DEEE), respectiv anvelope uzate.
Depozitarea deșeurilor în spațiul special amenajat se va face împreună cu reprezentanți ai Direcției Servicii Publice Locale (DSPL) din cadrul Primăriei Carei în zilele de miercuri și sâmbătă, între orele 9.00-17.00. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0728.869.892.

Pe spațiile din jurul Gării CFR Carei, în spatele străzilor Peleș, Dorului sau Danko Pista se află de ani de zile depozite de resturi de cauciuc de la unitatea de producție din oraș precum și deșeuri menajere fără ca cineva să intervină pentru asigurarea unui climat sănătos de trai.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu