Gardul, primarul și înălțimea

• publicat la: 9 martie 2020
Gardul, primarul și înălțimea

Din ciclul  realizări ale administrației Kovacs-Keizer. Niciun consilier local nu a fost împotriva reabilitării gardului de la Școala gimnazială nr.1 Carei, problemă ridicată de consilierul Ilie Ciută în Consiliul Local la solicitarea conducerii  unității de învățământ.

La ședința Consiliului Local din luna februarie, consilierul Ciută a ridicat la punctul Diverse problema gardului de la Școala Gimnazială nr.1 Carei, cel din jurul terenurilor de sport. Consilierul face parte din Consiliul de Administrație (CA) al  respectivei unități de învățământ alături de consilierul Muller. La ultima ședință a CA , directorul adj Kocsis Gyongyike-prof.înv.pr.  a ridicat problema reparațiilor necesare la gardul deteriorat, toate cadrele didactice fiind de acord că se impune  de urgență o intervenție înainte de producerea unui accident. La ședința respectivă doar consilierul Ciută a reprezentat Consiliu Local Carei astfel că  lui i-a revenit sarcina de a informa  CL despre situația de la Școala Gimnazială nr.1.

La ședința CL din luna februarie niciun consilier local nu a intervenit  împotriva efectuării de lucrări de reparații la gardul  în discuție, doar Kovacs a afirmat că directorul Nicolae Moldovan de la Școala Gimnazială nr.1 a venit cu o ofertă de preț umflată pentru un simplu gard și s-a lansat în aprecieri la adresa celor care dețin calitatea de director de școală.

,,…când un profesor se angajează să fie director  de școală trebuie să știe  că nu va face doar orarul  și alte lecții ci trebuie să și administreze școala. Directorii care sunt directori fac acest lucru. Moldovan  ar trebui să știe că e vorba despre un gard , el nu știe așa ceva? Aștept să caute el pe cineva care să facă gardul  dar nu la prețul cu care a venit…,,

Deci primarul evazionist e atent  doar când vine vorba de locuințele sociale și scutirea de impozite a asociațiilor  favorite nu și când se pune problema siguranței copiilor noștri în incinta școlii.

Urmare a grupării de scribi angajați de primar la Primăria pentru manipularea opiniei publice și denigrarea celor a căror activitate se bazează pe fapte reale și pe documente, au apărut o serie de comentarii subiective și total pe dinafara subiectului adică gardul din jurul terenurilor de sport.

Ceea ce pentru Liceul romano-catolic Calasantius este normalitate, pentru Școala Gimnazială nr.1 este blamat. De ani de zile este montat un gard de 4 m înălțime în jurul terenurilor de sport de la Liceul Calasantius fără ca cineva să fi fost deranjat!

Abia după ce consilierul Ciută a ridicat problema reparării gardului de la Școala gimnazială nr.1 au apărut zmeii atotștiutori dar total neancorați în realitatea careiană.

Nu era mai corect să își facă temele înainte de a se arunca în aprecieri?

Așa arată gardul din jurul terenurilor de sport de la Școala gimnazială nr.1

Așa arată gardul de la Liceul romano-catolic Calasantius…liceu pentru care Primăria plătește lunar peste 14 mii lei.

…și așa arată Gardul de la Stadionul Municipal Victoria pentru care primarul nu își face probleme că a fost plătit integral dar a căzut la câteva luni de la ridicare…

Discriminarea nu aduce nimic bun în viața comunității careiene iar istoria locală va consemna nu numai un primar evazionist ci și un dictator acerb care nu agreează nici simbolurile statului al cărui demnitar este.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/nu-pentru-gard-la-scoala-gimnaziala-nr-1-da-pentru-scutire-de-impozit-la-asociatia-equus-si-da-pentru-locuinte-sociale-cu-bucatarie-comuna.html

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/stadionul-victoria-carei-operatie-reusita-pacient-mort.html

comentarii

de Honolulu la 9 martie 2020 - 20:39

Pentru un oras care o sa devina pana in 2022 pe nivel austrisc,prin promisiunea cuvantului evazionist,si asta foarte frumos arata dar din curiozitate ar trebui CINEVA sa viziteze PALATUL lui construit la Urziceni si sa fotografieze GARDUL lui facut sau renovat.Oarecum asa arata ca si la Auschwitz????

Lasati un comentariu