Kovacs Eugen, Keizer Ludovic și Beko Tamas, fiți responsabili! Suntem în plină pandemie de coronavirus

• publicat la: 29 martie 2020
Kovacs Eugen, Keizer Ludovic și Beko Tamas, fiți responsabili! Suntem în plină pandemie de coronavirus

Stropirile cu dezinfectat a spațiilor publice din oraș sunt considerate de primarul Kovacs INUTILE.  Ni se tot repetă acest lucru și în limba română și în limba maghiară. Populația orașului vă este  utilă domnule primar? Toate țările afectate de  coronavirus care  practică stropirile cu dezinfectant, localitățile din țara noastră, sunt populiste în acțiunile lor?

Sunt mai utile articolele consilierilor personali  împotriva Buletin de Carei sau Daniela Ciută? Astfel de materiale vă liniștesc conștiința?

Ocupați-vă de Spitalul Municipal Carei, de protejarea personalului medical de acolo, lăsat în prima linie fără o minimă dotare…lipsesc viziere, combinezoanele de protecție, măștile, dezinfectanții  în cantitate necesară…Unde vor fi cazate persoanele care au intrat în contact  cu cazul despre care primarul dădea aseară interviuri? Cum protejați locuitorii orașului de persoanele venite din țări afectate de coronavirus care nu stau în izolare?

Kovacs Eugen, Keizer Ludovic si Beko Tamas, fiți responsabili!

Nu vrem locurile voastre de muncă din primărie, nu vă fie frică, le avem pe ale noastre.

Respectați comunitatea dacă tot ați depus  un jurământ!

 

.

BULETIN DE CAREI

 

 

comentarii

de Septico la 29 martie 2020 - 12:05

Ar fi bine ca si la spital sa fie mai responsabil,si sa consulte mai BINE pacientii inainte de internare,ca virusul sa nu ajunge in spital,cum a fost cazul cu barbatul de 75 de ani din Halmeu,testat pozitiv cu coronavirus,acum putem spune Umbrela dupa ploaie,virusul circula
…..
.

de just. la 29 martie 2020 - 15:45

De ce nu se face o ancheta la spital sa se constate a cui pila este acest pacient venit din Halmeu.Conducerea spitalului ar trebui sa plateasca salariul la personalul intrat in izolare,materialele necesare pentru dezinfectia spitalului etc.Cu alte cuvinte sa-si dea demisia in frunte cu conducerea primariei pentru ca se fac vinovati de introducerea Covid 19.in Carei.

de Francisco la 31 martie 2020 - 10:47

Ups! Cineva mi a șters comentariul referitor la doctorul Belbe care a adus pacientul cu corona din Halmeu

de e albastra ,ba la 31 martie 2020 - 11:41

„Ați ajuns să ascundeți morți, bă! Și să urați condoleanțe. Sunteți cel mai sinistru regim politic de la al lui Ceaușescu încoace. V-ați ridicat cinic pe morții de la Colectiv, vă scufundați patetic cu morții de Coronavirus agățați de gât. Nici acum nu pricepeți ce vi se întâmplă. Se prăbușește o lume în jurul vostru, iar voi furați ca apucații la importurile de medicamente, de materiale sanitare și de protecție. O să fiți îngropați cu toată ciordeala în jurul vostru, aliniată ordonat pe ștergare cu briliante, ca faraonii. odinioară Cu toate șpăgile pe care le vărsați în presă și-n influencereala voastră securistică, nimeni și nimic nu vă mai oprește din drumul către mormânt. Sunteți mai tembeli decât violoniștii de pe Titanic”, scrie Victor Ciutacu

de Buletin de Carei la 31 martie 2020 - 11:53

Nu îți mai face reclamă gratuită, azi esti francisco ieri erai lucu si tot așa schimbi nick urile de parcă nu am vedea cine ești….manipularea are chipul tău

de ion la 31 martie 2020 - 12:07

Acuma ca este perioada comentariilor,ne apucam de barfit.
De exemplu,faza cu dr.Belbe este sau nu este vinovat?,dar faptul ca populatia din Carei arunca gunoaiele in toate partile periferice a orasului nu este nici o problema.La boxele pentru gunoiul MENAJER din cartiere se arunca orice,dar nu e nici o problema,asta nu se observa.In MV1 se parcheaza pe trotuare,NU E PROBLEMA.Daca se aprinde ceva nu pot interveni Pompierii numai cu elicopterul.Acum in aceasta criza(pandemie),primaria actioneaza dupa ureche.Angajatii dela asistenta sociala ajuta persoanele in varsta,dar numai unii,sefa si un coleg.Colega inteligenta se fereste,dar posteaza si in timpul seviciului si in afara lui,cand sefa si colegu fac voluntariat.Careiul are tot felul de sefi de sectie:MAIDANI,POTARNICHI si URSULESTI.Bastinasi din carei UDMR-isti servesc tot felul de parveniti.Sa nu uitam de conducatorul Politiei Locale,pe care nu il vede nimeni pe strada.Competenta ucide!
La spital,competenta se masoara in EUROI.Se vede.City menajerul isi face probleme,poate ,cum va dezinfecta blocurile.Sa nu-si faca probleme ca multa lume si le dezinfecteaza,mai sunt si oameni care au grija de ei.Multe din aceste probleme au fost semnalate si in Buletin de Carei,dar primarul cere sa nu se faca valva,dar toate manevrele facute de el care nu sunt corecte,au fost semnalate in acest ziar si nu se pot lua masuri.Pentru toate angajarile in primarie au fost selectati oameni competenti,care nici nu stiu ce fac acolo.PRIMARUL SA ISI FACA TREABA .CATEODATA ARE DREPTATE D-NA CIUTA.NU O ASCULTA NIMENI.
SA AVEM NOROC SA SCAPAM SI VOM VEDEA CE VA FII.
SA FIM SANATOSI!!!

de Buletin de Carei la 31 martie 2020 - 12:41

Dacă tot aveti spirit civic si curajul de a semnala neregulile, va rugam sa oferiti un exemplu de materiale care nu se confirma, avand in vedere ca faceti o mentiune…,,cateodata,,. Cu tot respectul, ati mai citit undeva despre neregulile semnalate si argumentate de Buletin de Carei? poate nu ati observat dar pana si gesturile filantropice deranjeaza daca nu vin de la alianta politica conducatoare.

Lasati un comentariu