Mihai Tîrnoveanu și Daniela Ciută acuzați de legionarism de angajatul Primăriei Carei. Careienii îl plătesc pe Szasz pentru a denigra opozanții primarului evazionist, șeful său direct

• publicat la: 9 martie 2020
Mihai Tîrnoveanu și Daniela Ciută acuzați de legionarism de angajatul Primăriei Carei. Careienii îl plătesc pe Szasz pentru a denigra opozanții primarului evazionist, șeful său direct

Păcăliciul Careiului își dă din nou în petec. Însemnele statului român  îi dau frisoane… lui și șefului său care a dat jos plăcile cu însemnele statului de pe Primăria Carei. Activitatea asociațiilor românești  care colaborează cu sătmărenii dă fiori reci susținătorilor UDMR. Antiromânism pe banii statului român la Carei. O acțiune de voluntariat , de sponsorizare a unor elevi cu echipament sportiv  cu însemne românești de către asociații românești atrage  acuze din partea consilierului personal al primarului  mun.Carei, președintele UDMR Carei.  Acesta e mesajul care deranjează conducerea exclusiv UDMR a mun.Carei!  ,,Gruparea ,,Grai Străbun” si Asociația Calea Neamului mulțumesc din tot sufletul Camarazilor pentru implicarea lor în demersul inițiat de noi, datorită căruia 50 de elevi ai Scolii Octavian Goga din Satu-Mare primesc echipament sportiv constând în treninguri complete în culorile tricolore ale Federației Române de Fotbal,,.

Acuze de legionarism bazate  pe declarațiile unui deputat criticat pentru ținuta din concediu.

…Mai jos, ȚINUTA actualului consilier personal al primarului, scrib de limbă maghiară, la o activitate culturală din Carei…

…..

Oare cu ce îl are la mână pe primarul Kovacs   consilierul personal al acestuia( plătit din banii careienilor) din moment ce îi permite necondiționat ca în timpul programului să se ocupe constant, zi de zi, de  pagina sa de Facebook?

Să folosești spațiul primariei Carei pentru pagina personală de Facebook  în timp ce alți angajați robotesc denotă că interesul primarului este cu totul altul decât munca în folosul comunității careiene.

Careiul este sufocat de gunoaie și  de gropi în asfalt dar angajatul primăriei Carei la cabinetul primarului evazionist este deranjat de activitatea de voluntariat a  asociației Calea Neamului, președinte Mihai Tîrnoveanu privind sponsorizarea a 50 de elevi de la o școală sătmăreană cu echipament sportiv cu însemne românești.

Szasz Lorand  nu a fost la fel de atent când  un consilier local a fost făcut migrant intern și vierme șovin de un artist  careian maghiar din moment ce nănașul și șeful său direct, primarul evazionist a susținut activitatea acestuia.

Activitatea Buletin de Carei este extrem de deranjantă pentru cei care vor ascunderea realității. Din lipsă de argumente la informațiile  oferite de Buletin de Carei  se aruncă cu petarde fumigene. Scâncetele de azi ale Păcăliciului Careiului care nu își poate dovedi nicio acuză ( și a fost obligat de instanță să șteargă toate articolele denigratoare și mincinoase) nu mai impresionează nicio persoană informată.

Buletin de Carei nu a participat niciodată la activități ale Noua Dreaptă  spre deosebire de cei care  susțin deschiderea de birou Jobikk la Carei.

Nicio știre marca Szasz, singurul deținător al blogului Opinie de Carei nu a putut fi documentată așa cum se poate documenta activitatea lui personală în timpul programului de la Primăria Carei, pe bani publici.

Nici măcar avocata consilier de la UDMR nu a reușit să demonstreze vreuna  din acuzele din plângerea penală împotriva mea, motiv pentru care a pierdut cu brio procesul. Ca inginer mecanic m-am reprezentat singură împotriva petentei avocat de meserie, din Baroul Satu Mare care tot cerea amânare pentru angajare…avocat. Curios lucru, toți cei care  mă denigrează nu au nicio realizare pe plan profesional….Continuați. Doar așa veți face dovada competenței voastre și doar așa vor afla toți cititorii despre situația de la Carei, despre antiromânismul ca politică a administrației Kovacs-Keizer-Beko. Astfel de materiale ca cele postate pe blogul Opinie de Carei ușurează promovarea informațiilor despre realitatea careiană.

Daniela Ciută

 

 

Lasati un comentariu