Ordonanța Militară 4 în sprijinul careienilor. Prevederile ordonanței pun Primăria Carei la treabă

• publicat la: 30 martie 2020
Ordonanța Militară 4 în sprijinul careienilor. Prevederile ordonanței pun Primăria Carei la treabă

Primăria Carei  recunoaște că vor fi dezinfectate  lifturile și case de scări de  la blocuri datorită prevederilor  Ordonanței Militare nr.4/29.03.2020.

Administrația locală a fost total depășită de situație. Noroc că avem oameni responsabili la Guvern care impun reguli stricte pentru prevenirea și protejarea locuitorilor împotriva coronavirusului. Așteptăm intervenții și în cazul Spitalului Municipal Carei din subordinea Consiliului Local unde cei care au luat contact cu pacientul depistat pozitiv nu rămân în izolare.

Anunțul Primăriei Carei

.
În conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr.4/29.03.2020, la nivelul Careiului vor fi dezinfectate 303 case de scări și lifturile din cele patru blocuri turn. Vă asigurăm că lucrările de dezinfectare vor începe în cel mai scurt timp, acestea fiind în faza de organizare.
Pe această cale, solicităm locatarilor din blocuri să acorde tot sprijinul necesar echipelor care vor efectua dezinfectarea. Cel mai important este să permită accesul acestora în casa scărilor pentru a-și putea desfășura eficient activitatea. De asemenea, solicităm cetățenilor să fie atenți la eventualele persoane rău intenționate care, sub pretextul realizării acestor lucrări, ar putea încerca să solicite diverse sume de bani sau să pătrundă în locuințe pentru a săvârși infracțiuni. Echipele firmei angajate de Primăria Carei vor fi dotate cu legitimații, al căror model va fi comunicat în timp util cetățenilor. Lucrările de dezinfectare în casele de scări și în lifturi vor fi realizate periodic.
Primăria municipiului Carei se pregătește să asigure dispozitivele cu soluții dezinfectante, care vor fi amplasate la intrarea în cele 303 case de scări existente pe raza localității.
Având în vedere situaţia grea în care ne aflăm, staţi acasă, căci aceasta este cea mai sigură cale de a evita răspândirea coronavirusului la nivelul comunităţii noastre! Nu vă panicaţi, dar respectaţi cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi în cadrul carantinei totale!,,

Prevederile  Ordonanței Militare vor fi aplicate de către Primăria Carei și în cazul blocului cu 4 etaje din proprietatea sa unde locuiesc zeci de familii de asistați sociali? Unii locatari sunt veniți din țări afectate de virusul Covid 19.

.

Buletin de Carei

comentarii

de nu uitati la 31 martie 2020 - 09:23

sa puneti neaparat imnul sa fie cintat!
(Darwin canta la trombon ptr lalalele sale!fara rezultat,dar a incercat)

Lasati un comentariu