Politia Romaniei de la Carei…,,Din umbra va veghez, Cu pistole va vânez,,

• publicat la: 4 martie 2020
Politia Romaniei de la Carei…,,Din umbra va veghez, Cu pistole va vânez,,

Politia Romaniei este o pagină care specifică că are sediul la Carei, pe strada Viilor nr.10, și prestează Servicii funerare și  cimitir. La secțiunea ,,Despre,,  aflăm că….,,Din umbra va veghez, Cu pistole va vânez,,. Izbitoare asemănarea cu ,,Morte sotilor Ciuta,,.

Despre imaginile care apar nu are niciun rost să comentăm pentru că vorbesc de la sine. Curios este că de atâția ani instituția Poliția Română permite bătaia de joc la adresa sa, a angajaților săi. Se pare că angajații din Poliția Română nu țin DELOC  la imaginea instituției și a lor. De fapt tot societatea civilă a acționat și în cazul apariției  ,,Walachia,,  pe paginile instituțiilor statului.

Sub atenta conducere a triadei Kovacs-Keizer-Beko Careiul  a devenit raiul traficanților de orice fel, al proxeneților  iar mai nou avem parte de amenințări în mediul online, de terorism informațional. La cabinetul primarului sunt angajați pe bani publici doi consilieri care în timpul programului de lucru scriu pe blogurile lor personale și hărțuiesc și linșează mediatic persoanele care iau atitudine împotriva abuzurilor șefului lor direct.

În Carei am avut un caz de tineri drogați care au bătut până la moarte un vârstnic, primarul din Foieni atrăgând  atenția  încă din aprilie 2017 asupra distribuției drogurilor în oraș. Acum au apărut amenințările în mediul online și terfelirea imaginii Poliției Române.

Aici este casa de pe strada Viilor nr.10, față în față cu cimitirul reformat din Carei.

Dacă până și Poliția Română este depășită de situație atunci ce speranțe să mai avem în revenirea la normalitate a vieții cotidiene din Carei? Are cineva curaj să intervină la Carei?

Buletin de Carei

comentarii

de Closca la 4 martie 2020 - 22:10

Rusine!
Politia din Carei este mana in mana cu mafiotii din Carei!
Comandantul este pus politic.De frica ca sa nu piarda functia linge in cur pe fiecare politician si mafiot in parte!Inchide ochii la toate abuzurile.Asa este cand ajunge un tablagist comandant de Pulitie.

Lasati un comentariu