Primarul Kovacs se adresează azi doar electoratului maghiar în timpul programului

• publicat la: 26 martie 2020
Primarul Kovacs se adresează azi doar electoratului maghiar în timpul programului

Plătim un consilier personal al primarului pentru ca  în timpul cât se află în primărie să ia interviu primarului despre situația actuală și să îl publice doar pe pagina sa personală, pe cea a primarului și a UDMR Carei? Chiar nu aveți noțiunea de respect la adresa comunității care vă asigura venituri lunare generoase? 

Primarul Kovacs sfidează în continuare  locuitorii municipiului care contribuie cu taxe și impozite la bugetul de unde el încasează venituri lunare consistente!  Nu se poate nicicum dezbăra de modul bolșevic de lucru. Nu poate trata în mod egal toți locuitorii! În plină pandemie de coronavirus el comunică cu consilierii lui personali pe paginile lor personale  despre  problemele actuale. Site ul Primăriei Carei este  actualizat din an în Paști. Se confirmă încă o dată care a fost criteriul de angajare a consilierilor săi personali, plătiți din banii careienilor.  Primăria Carei are  o întreagă redacție angajată dar  nu pentru informări oficiale.

Un interviu cu primarul în funcție Kovacs, demnitar al statului român, despre problemele cu care ne confruntăm pe plan local apare doar pe pagina în limbă maghiară a consilierului său care va fi candidat de primar în comuna învecinată din partea UDMR.  Deci politicul este mai presus de  comunitate pentru domnul primar care nici în situații de pandemie de coronavirus  nu poate renunța la discriminare.

Pe pagina oficială a Primăriei Carei nu a fost postată traducerea acestui interviu cu consilierul său personal vorbitor de limbă maghiară.  Românii nu au dreptul la informații oficiale, pe pagina oficială a Primăriei Carei?

Dacă nici apă nu bea decât din sticle pe care scrie doar în limba maghiară…..

Primele reactii au început să apară din partea careienilor…

….

Postați toate recomandările Grupului de Comunicare Strategică și lăsați specialiștii să se exprime.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu