Respectați careienii și banul public! Viceprimarul Keizer și consilierii primarului Kovacs oferă informații din Primărie doar pe paginile lor personale

• publicat la: 23 martie 2020
Respectați careienii și banul public! Viceprimarul Keizer și consilierii primarului Kovacs oferă informații din Primărie doar  pe paginile lor personale

DSPL din cadrul Primăriei Carei intervine în Grădina Viilor pentru degajarea depozitului ilegal de gunoaie despre care doar Buletin de Carei a atras atenția.

Există angajați în Primăria Carei care cred că organizația guvernamentală este  o afacere personală și se folosesc  de statutul lor pentru a-și alimenta paginile personale cu informațiile la care au acces. Viceprimarul Keizer  arată cu degetul spre proprietarii de terenuri din Grădina Viilor pentru situația ce persistă de când a devenit viceprimar, anul 2008, dar de atunci nu a fost capabil să monteze două camere de supraveghere în zonă pentru a depista făptașii. Nici ajutor pentru găsirea de soluții nu a cerut. Ca să vedem că este interesat!

În plină pandemie de coronavirus, angajați ai Primăriei Carei își văd liniștiți de afacerile lor personale în timpul programului pentru care sunt plătiți din banul public. Consilierii  primarului se folosesc  de accesul  lor la informații din cadrul Primăriei Carei pentru a le posta prima dată pe paginile lor  personale. Primăria Carei acceptă tacit situația …iar viceprimarul Keizer chiar încurajează consilierii  prin interviul acordat.

Buletin de Carei și Daniela Ciută au fost linșați mediatic pentru că se ocupă de monitorizarea gunoaielor. Acesta a fost argumentul conducerii Primăriei Carei pentru materialele informative constante ale  Buletin de Carei.

Situația din Grădina Viilor a fost una intens monitorizată fără  ca viceprimarul să intervină așa cum o face pe paginile a  personale ale  consilierilor personali ai  primarului Kovacs, în timpul orelor de program.

Pe pagina oficială a Primăriei Carei încă nu a fost postată opinia viceprimarului. E doar  pentru protejatul lui, cel pentru care a intervenit insistent în 2005 pentru a fi angajat la Buletin de Carei și pentru candidatul de primar din partea UDMR  Căpleni.

Atragem atenția atât viceprimarului cât și instituțiilor abilitate a monitoriza activitatea din Primăria Carei că în timpul programului de lucru informațiile se postează pe pagina oficială a Primăriei Carei. Iar propaganda de partid  nu se face în timpul programului de la Primăria Carei.

Respectați careienii și instituția care  vă oferă un loc de muncă!

Buletin de Carei

Găsiți aici GALERIA FOTO cu gunoaiele din Grădina Viilor semnalate de Buletin de Carei dar ignorate de  Primăria Carei!

GALERIA FOTO

http://www.buletindecarei.ro/2020/03/buletin-de-carei-sub-lanturile-cenzurii-orasul-e-sufocat-de-gunoaie-de-la-gara-cfr-si-pana-la-gradina-viilor.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/05/in-atentia-politiei-locale-imagini-trimise-de-careienii-cu-spirit-civic.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/02/spiritul-civic-careian-renaste.html

Lasati un comentariu