Robinetul din tavan și gunoaiele din centru. Din realizările decente ale administrației Kovacs-Keizer-Beko

• publicat la: 6 martie 2020
Robinetul din tavan și gunoaiele din centru. Din realizările decente ale administrației Kovacs-Keizer-Beko

Robinet din tavan, noua descoperire în materie de umplut ligheane cu apă la blocul de locuințe sociale de pe strada Iuliu Maniu Carei. Așa se prezintă baia comună. Administrația Kovacs-Keizer-Beko   tolerează de 3 mandate această situație fără a fi capabili să găsească o modalitate de rezolvare. Consilierii lor personali sunt  specializați în jurnalism de scandal deci nu le pot fi de ajutor în identificarea de soluții concrete. În aceste locuințe sociale  din centrul orașului nu se repartizează copiii consilierilor sau ai angajaților din primărie sau alți favoriți bine situați.

Cu riscul de a deranja grupul conducătorilor udemeriști ai municipiului Carei dar mai ales fanii lor neobosiți în injurii și mahalagisme folosite pe post de argumente la anumite materiale informative, vă prezentăm situația de la locuințele sociale ale Primăriei Carei situate în spatele  Casei de Cultură și a Teatrului Municipal.

Este vorba de fostul internat al Liceului agroindustrial Simion Bărnuțiu, o clădire care a fost atent îngrijită și întreținută înainte ca Primăria Carei să o transforme în locuințe sociale. Aici sunt cazate  și o parte din persoanele care vin din satele înconjurătoare  și au nevoie de o adresă pentru a obține carte de identitate.

Lipsa totală de implicare a administrației Kovacs-Keizer-Beko în ce privește gestionarea clădirii a dus la situația din imagini. Nimeni nu este tras la răspundere pentru deteriorarea clădirii de parcă s-ar dori deteriorarea ei până la ruinare pentru a lăsa loc unei afaceri imobiliare.

Nici gunoaiele din jur nu au mai fost ridicate de săptămâni de zile. Noroc că vremea nu e călduroasă și mirosul pestilențial nu ajunge până la cabinetul primarului, din apropiere.

Materialul nu este un pamflet ci unul informativ, din realitatea careiană. Vă place ceea ce vedeți?

Buletin de Carei

 

comentarii

de Carei la 7 martie 2020 - 07:47

Buna ziua!Din cate se stie in oras mai sunt si alte cladiri care arata asa! Oare nu era mai bine daca primaria ar fi avut grija de aceste , sa fie modernizate ,ca mai apoi sa fie date in chitie? La blocurile noi de pe str Tireamului au acces politai, copii ale unor persoane cu bani din oras , nu cei ptr care au spus mai marii primariei ca au fost construite.” Locuinte sociale!”Revenind la cladirea de mai sus , trebuie sa amintim in mod special cum ca in acea curte functioneaza Bibloteeca oraseneasca . Oare care parinte are curajul sa si lase copii sa mearga singuri la biblioteca? Nu o singura data Daca personalul bibliotecii

de Carei la 7 martie 2020 - 08:02

Scuze, am trimis mesajul din greseala netermint.Asa cum am inceput sa spun, nu o singura data personalului bibliotecii le- au fost furati banii din posete , ba chiar poseta ! Cine este responsabil ptr asa ceva? Cei care au hotarat sa fie cazati in acea cladire aceste persoane. Oare cei asistati social ar putea muncii in aceste locuri daca tot primesc ajutor social? Scuze, sa nu provocam maghiarii care sunt 99% din cei care beneficiaza de ajutor social!!!

de noa haida la 7 martie 2020 - 08:12

mai au rost bibiliotecarele(si din scoli si aiurea?)pazesc microbii si mucegaiul din carti?acoloi coronavirush,cu personalul asta poti face o croitorie(cu masinile de cusut donate de frantuji)

de Honolulu la 7 martie 2020 - 12:17

Aici nu coronavirusul o sa ucide,ci si colera careiana.Felicitari,ar fi trebuit aratat la ambasadorul Germaniei care a facut vizita in orasul nostru si spunand asa:Domnule,ce frumoasa ,nu asa,dar cand devina Careiul pe Nivel AUSTRIAC pana in 2022 si MAI FRUMOASA va fi.

Lasati un comentariu