Să ajutăm Primăria Carei să identifice persoanele singure trecute de 65 de ani

• publicat la: 22 martie 2020
Să ajutăm Primăria Carei să identifice persoanele singure trecute de 65 de ani

În baza Ordonanței militare nr.2 din 21.03.2020, Direcțiile de Asistență Socială sunt responsabile să identifice persoanele vârstnice singure (peste 65 de ani )și să asigure suportul și asistența necesară pentru ca acestea să rămână în casă.

Primăria Carei face apel la careieni pentru ajutor în identificarea persoanelor trecute de 65 de ani și care locuiesc singure. Haideți să ajutăm angajații plătiți de Primăria Carei să găsească aceste persoane. Careienii sunt oameni generoși și  săritori la nevoie, nu au nicio pretenție de la angajații  specialiști în serviciile de profil.

Cu un Serviciu de Evidența Populației și cu Direcția de asistență socială în subordine, Primăria Carei nu poate identifica persoanele singure, trecute de 65 de ani.

Urmare a declarațiilor de aseară ale ministrului Marcel Vela și  Raed Arafat privind ajutorarea și menținerea la locul de domiciliu a persoanelor trecute de 65 de ani, Primăria Carei a repostat un anunț al Direcției de asistență socială, evident nedatat ( folosibil în caz de lipsă de imaginație pentru redactarea unuia potrivit momentului).

//////

 

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2020/03/activitate-normala-la-directia-de-asistenta-sociala-carei-ajutor-pentru-varstnici.html

http://www.buletindecarei.ro/2020/03/propunere-onesta-pentru-primaria-carei.html

 

 

comentarii

de zoli la 22 martie 2020 - 11:58

bine ca nu au spus sa cautam dupa partidul cu care voteaza

de mihai la 22 martie 2020 - 22:35

sa ai sub mana toate serviciile si sa nu te descurci…asta da competenta!

de virusul democratic la 23 martie 2020 - 17:56

sint democratic,toti sint egali pentru mine

Lasati un comentariu