Declarațiile mai marilor din județ și propagandiștii de partid

• publicat la: 1 aprilie 2020
Declarațiile mai marilor din județ și propagandiștii de partid

Toți locuitorii acestui județ avem dreptul de a fi  informați  în mod egal mai ales acum când ne aflăm în plină Situație de Urgență. De ce nu beneficiem toți de informații detaliate despre  situația cu care ne vom confrunta la Spitalul Municipal Carei? Ni se oferă informații pe pagini private când există pagini oficiale ale instituțiilor de stat.  Consilierii primarului Kovacs au fost angajați la Primăria Carei doar ca propagandiști? Ar  fi prea frumos să avem parte de un comportament egal pentru toți sătmărenii. Este nevoie acum de  o barieră a limbii de comunicare?

În plină pandemie de coronavirus avem parte de informații oferite de către cei aflați în funcții de conducere a instituțiilor statului prin intermediul propagandiștilor de partid. Propangandiști plătiți din banul public până la urmă.

De ce nu găsim informațiile detaliate oferite de Pataki Csaba pe pagina Consiliului Județean? Pentru că se specifică în interviul acordat lui Megyeri că este președintele Consiliului Județean deci nu în calitate de președinte UDMR a oferit informațiile. De ce nu găsim precizările primarului Kovacs pe pagina Primăriei Carei dar le găsim pe blogul consilierului personal din UDMR?

În județul Satu Mare beneficiază de informări detaliate doar cititorii de limbă maghiară?

Consilierul Megyeri de la cabinetul primarului Kovacs este candidat al UDMR pentru primăria Căpleni. Deși este plătit din banii careienilor acesta postează interviuri cu primarul Kovacs, șeful său direct, în timpul orarului de lucru de la primărie doar pe blogul său.

De câte ori atragem atenția asupra acestui fapt consilierul se dezlănțuie prin articole denigratoare la adresa noastră. Ne asumăm și de această dată riscul din moment ce noi suntem cei care contribuim la bugetul local din care el primește  un salariu.

La fel procedează și consilierul încuscrit cu primarul Kovacs. Oferă informații culese la ședințele la care participă la primărie doar pe blogul său, faptul fiind confirmat de către Monica Radu de la Direcția de asistență socială.

Atragem atenția președintelui Consiliului Județean și primarului Kovacs că au datoria de a trata în mod egal toți cetățenii. Postați și pe paginile oficiale ale instituțiilor pe care le conduceți informațiile detaliate oferite propagandiștilor  de partid. Toti cetățeni iau dreptul de a fi informați. Nu politizați informațiile.

Vă rugăm tratați în mod egal cetățenii care formăm această comunitate a județului.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu