Despre măsura șomajului tehnic la Primăria Carei

• publicat la: 7 aprilie 2020
Despre măsura șomajului tehnic la Primăria Carei

Primăria Carei a anunțat că trimite  în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență, angajații Centrului Cultural, ai Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural “Gróf Károlyi”, ai Bibliotecii Municipale și ai creșei.

Câțiva cititori întreabă dacă măsura  nu se aplică și angajaților de la Clubul Sportiv Victoria Carei având în vedere că toate activitățile sportive sunt suspendate. Pentru anul în curs este prevăzută suma de 800 mii lei pentru Clubul Sportiv Victoria Carei.

Tot pe fondul reducerii activității cu publicul, o parte din angajații Primăriei Carei au fost trimiși în concendiu.
Primăria Carei a luat și măsura blocării posturilor până la sfârșitul anului.

”Pe lângă trimiterea în șomaj tehnic și renunțarea la contractele cu persoanele pensionate, am luat decizia de a bloca posturile vacante din organigramă. Asta înseamnă că în acest an nu vor mai fi scoase posturi la concurs și nu se vor mai face angajări”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
Măsurile adoptate nu vor afecta investițiile programate pentru acest an se mai specifică în anunțul primăriei Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de Aoleu la 7 aprilie 2020 - 21:16

Clubul Sportiv Municipal are un buget pe cinste. Se pot plati deplasarile lui Mircea Podoaba, împreună cu Dari Helga,care e sportiva legitimata la un club din Ungaria, membru al lotului Ungariei, antrenata in prezent in Ungaria. De vazul lumii mai apare si pe la Tapo Carei, cand e in oras. Mai bine s-ar cheltui banii aruncati pe calatoriile lui Podoaba pe atletism, baschet, judo, karate, sporturi si sportivi care reprezinta orasul nostru.

de Aoleu la 7 aprilie 2020 - 21:18

Aaaa, am si uitat. E un punct in plus daca esti rudenia viceprimarului.

Lasati un comentariu