Premieră! Primăria Carei anunţă organizarea licitației publice/negocierii pentru vânzarea de masă lemnoasă pe picior

• publicat la: 7 aprilie 2020
Premieră! Primăria Carei anunţă organizarea licitației publice/negocierii pentru vânzarea de masă lemnoasă pe picior

Premieră în cadrul Primăriei Carei! Este pentru prima dată când se anunţă  organizarea licitației publice/negocierii pentru vânzarea de masă lemnoasă pe picior. Avem acces pe site ul primăriei până şi la Caietul de Sarcini. Deci se poate dacă se vrea a se  opera conform legislaţiei.

Tăierile de sute de arbori din Parcul Dendrologic Carei şi apoi valorificarea  masei lemnoase rezultate nu au făcut obiectul niciunui comunicat oficial.

Plopii de pe drumul de intrare spre satul Ianculeşti ce aparţine de UAT Municipiul Carei  au fost marcaţi pentru tăiere încă de acum o lună, urmând ca tăierea lor să se facă cu respectarea legilor în vigoare.  Starea de Urgenţă şi Ordonanţa Militară determină UAT Municipiul Carei să ţină seama  de  procedurile legale. O încercare de tăiere a plopilor de pe drumul de intrare în Ianculeşti a avut loc în 2015 dar fără respectarea procedurilor legale aşa că atunci a fost blocată acţiunea.

Destinaţia masei lemnoase rezultate din tăierea a sute de arbori din Parcul Dendrologic Carei nu a fost făcută cunoscută nici până acum.

Aşteptăm să fie repuse pe sediul Primăriei Carei plăcile oficiale cu însemnele statului român dacă tot este o organizaţie guvernamentală a României.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Septico la 7 aprilie 2020 - 12:04

Virusul a pus in situatie de sach-matt,cand veniturile scad,si cat mai putini bani raman.

Lasati un comentariu