VIDEO. Ritm rapid de reabilitare a străzii Mihai Viteazul din Carei

• publicat la: 8 aprilie 2020
VIDEO. Ritm rapid de reabilitare a străzii Mihai Viteazul din Carei

Avansează în ritm alert lucrările de reabilitare a Căii Mihai Viteazul din municipiul Carei.

Lucrările sunt realizate în cadrul proiectului intitulat ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, cunsocut și sub numele de Mobilitate 1.

Executantul este SC Tarr Construct SRL.

Strada Mihai Viteazul este o arteră principală intens circulată inclusiv de camioane de mare şi foarte mare tonaj.  În aceste condiţii se impune a se acorda  o mai mare atenţie fundaţiei pentru o cât mai mare durată de viaţă a drumului.

.

A fost decopertat stratul de asfalt, a fost scormonit stratul de piatră iar apoi a început turnarea de balast şi tasarea lui.

Am cerut astăzi acces la Documentația Tehnică a proiectului după care se realizează lucrările de reabilitare pentru strada Mihai Viteazul din Carei. Am aflat că nu este accesibilă pe site-ul primăriei Carei dar există o persoană de la Direcția Tehnică care ne poate pune la dispoziție documentația cerută. Acea persoană este în concediu până luni. Motivația: doar 3 persoane au voie să stea într-un birou așa că taman persoana care deține documentația tehnică a proiectului aflat în plină desfășurare a fost lăsată să stea în concediu. Chiar dacă stăm mai mult pe acasă tot ne pasă de calitatea lucrărilor din orașul nostru și de banul public.

Buletin de Carei

comentarii

de serios la 8 aprilie 2020 - 22:47

Si totusi, centura????? Adica, de ce mai circula prin oras camioanele de mare si foarte mare tonaj? De ce nu folosesc centura?

Lasati un comentariu