Procuror careian pe lista ,,acoperiților,, din justiție

• publicat la: 8 iulie 2021
Procuror careian pe lista ,,acoperiților,, din justiție

Procurorul care a considerat că amenințarea cu moartea din data de 12 februarie 2020, la adresa familiei mele, este un act natural doar pentru că mă bucur de vizibilitate media se află pe lista ,,acoperiților,, din justiție. Adică am intrat în colimatorul SRI din moment ce nu se dorește comunicarea numelui autorului amenințării așa cum s-a procedat în cazul altor cetățeni români? Deranjează că am semnalat lipsa învățământului în limba română, limbă maternă și oficială pentru români la toate specializările școlilor de meserii din Carei? Că ospătarii sunt pregătiți doar în limba minoritarilor iar pe domeniul public se refuză aprobarea amplasării unui catarg cu tricolor românesc  de către ASTRA Carei?

Potrivit unui material publicat de Ion Spânu de la cotidianul.ro, în România există nu mai puțin de 500 de procurori care au devenit, cu sau fără voie, „agenţi de influenţă“ ai Trinomului SRI, Parchetul General şi ÎCCJ, ceea ce defineşte statutul de „acoperiţi ai Sistemului“! Grav este că pe această „Listă“ există nu numai procurori, ci şi judecători, iar ceea ce este şi mai grav este prezenţa pe listă a unui număr de 126 de auditori de justiţie, adică absolvenţi ai Institutului de Magistratură.

Lista cuprinde și numele unui procuror careian, nimeni altul decât cel care a considerat că amenințarea cu moartea la adresa unei familii de oameni de afaceri este ceva natural.

Am contestat în instanță Decizia de clasare  propusă iar Judecătoria Carei a considerat că nu e corectă clasarea cazului și deci a impus reînceperea cercetărilor și demascarea autorului amenințării cu moartea.

https://www.buletindecarei.ro/2021/05/hotarare-definitiva-judecatoria-carei-desfiinteaza-ordonantele-de-clasare-ale-parchetului.html

Decizia finală a fost comunicată la data de 31 mai 2021 dar nici până la această dată nu se dorește comunicarea numelui autorului amenințării cu moartea.  O fi și el un acoperit și…corb la corb nu își scoate ochii.

La Carei este o adevărată aventură să te manifești ca român și să spui lucrurilor pe nume. Amenințările sunt la ordinea zilei, la fel și linșajul mediatic din partea presei aservite și plătite de primar din bugetul local.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu