Cupa Primăverii la Fotbal în Sală

• publicat la: 26 februarie 2010
Cupa Primăverii la Fotbal în Sală

Nu mai puţin de 11 echipe participă la prima ediţie a Cupei Primăverii la Fotbal în Sală, care se va desfăşura sâmbătă şi duminică, 27-28 februarie, în Sala de Sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu. Alături de echipele din Carei vor fi prezente cinci echipe din Satu Mare, două din Cluj şi una din Cristuru Secuiesc. Competiţia, organizată de Radio Transilvania şi Union Sport, oferă premii totale de 800 de euro.

Cele 11 echipe au fost împărţite în trei grupe. Astfel, în Grupa A, vor evolua Power Satu Mare, FC Vonal Cluj, Cloşca 2 Satu Mare şi CONTITECH Carei. În Grupa B au fost extrase Buterfly Satu Mare, Arnyek Cluj, Old Boys 94 Carei şi Cloşca 1 Satu Mare. În fine, în Grupa C au fost repartizate Roş Albaştrii Satu Mare, Golimpiakos Cristur şi Meister Fenster Carei.

Meciurile încep sâmbătă la ora 9.00 şi se vor desfăşura după regula “fiecare cu fiecare”. Dintr-o grupă se califică primele două clasate, care vor fi apoi împărţite, din nou, în câte două grupe semifinale, a căror câştigătoare vor disputa finala. Meciurile din fazele finale ale competiţiei au fost programate pentru duminică.

Organizatorii au anunţat că doresc să transforme această competiţie într-o tradiţie a municipiului.

P.S.

comentarii

de vasi la 2 martie 2010 - 11:24

SLABA ORGANIZARE….UNDE AU FOST SPECTATORI
SANT SCARBITI DE CE SE INTAMPLA IN FOTBALU CAREIAN.
SE DESTRAMA TOT DIN CAUZA CUI…??????
CINE CREDETI CA SE VA OCUPA DE FOTBAL….ACEASI OAMENI SAU FAMILIA ….pinter si KAKAIZER.
EI PUN STAPANIRE PE STADION.
CE INTERESE AU…??????????????????

Lasati un comentariu