S-a săturat primarul de Sorin Oprea?!

• publicat la: 26 februarie 2010
S-a săturat primarul de Sorin Oprea?!

Buletin de Carei a intrat în posesia unor informaţii conform cărora Sorin Oprea, directorul APASERV Carei, ar urma să fie demis.

Chiar dacă cei doi primari şi superiorii sătmăreni ai lui Oprea neagă, deocamdată, posibila debarcarea a acestuia, căutarea înlocuitorului a şi început. Din câte se pare numele viitorului director APASERV Carei ar urma să fie făcut public în maxim patru săptămâni, timp necesar pentru o serie de negocieri, între partidele politice, pe de o parte, Administraţia Locală şi conducerea APASERV Satu Mare, pe de altă parte.

În ultima vreme, primarii municipiului Carei şi-au manifestat, din ce în ce mai des, nemulţumirea faţă de randamentul lui Soprin Oprea şi a echipei pe care o conduce. Un ultim exemplu, în acest sens, este şedinţa Consiliului Local, de azi, în cadrul căreia prestaţia lui Sorin Oprea a fost, din nou, pusă la îndoială.

P.S.

comentarii

de feri la 2 martie 2010 - 11:07

Asa e la Carei dk nu joci cum vrea Kaizer si UDMR-UL le lucreaza

de gyuri la 2 martie 2010 - 11:08

DACA OPREA AR FI DIN UDMR NU LAR SCHIMBA…..

de adela la 2 martie 2010 - 11:09

Daca vreti sa va distrati veniti la sedintele locale sa vedeti catye prostii se spun si cum stiu sa vorbeasca cons…..adica nu pot lega 2 fraze….sa vedeti cine cond. oRASU

de Dan la 3 martie 2010 - 11:41

pentru adela
daca nu cunosti gramatica limbii romane atunci exprima-te in alta limba, nu este nicio distractie in consiliul local.

de Dragos la 3 martie 2010 - 11:53

Dane, tu chiar crezi ca la CL totul este in cea mai mare regula si ca cea mai mare problema a orasului este gramatica lui adela?

Parerea mea este alta. Tot ceea ce functioneaza sau nu in orasul Carei se datoreaza in mare parte deciziilor luate la CL. Acuma mai gandeste-te inca o data la cate aspecte pozitive si cate negative (despre Carei) iti trec prin minte si apoi fa o balanta. Daca balanta se inclina spre pozitiv, mea culpa si imi retrag cuvintele.

de vivi112 la 3 martie 2010 - 12:30

DA ce conteaza gramatica limbi romane sau ce face CL…..?????
Poate dai un raspuns….apropo din ce partid faci parte sau la cine lingiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…???

de mary la 3 martie 2010 - 12:37

Pentru DAN. Ti se pare corect sa scumpeasca apa ca nu au facut nici o investitie se stie ca sant PIERDERI mari si tot noi le platim.

de adriana la 3 martie 2010 - 12:40

Si noi satem satui de nerealizarile cl….au adus investitori in oras si noi nu stim cate loc de munca au creat…?stimate DAN tu nu te intrebu dk noi nu sante satui de voi.

de Dan la 3 martie 2010 - 15:16

pentru comentatorii de mai sus
Daca va lipseste ocupatia, exprimarile din comentarii sunt de inteles,daca totusi aveti vre-o indeletnicire atunci ati face bine sa vi-o exercitati iar daca nemultumirile va intuneca existenta atunci rupeti-va camasa in sedintele de consiliu ca doar sunt publice parca, inca….

de Dan la 3 martie 2010 - 15:46

…si inca ceva, pareti a fi aceeasi persoana dupa stilul agresiv, scuze m-am ratacit pe aici.

de Dragos la 3 martie 2010 - 16:43

@Dan
Nu suntem una si aceeasi persoana. Eu sunt unul si acelasi doar cu mine. Faptul ca toti gandim la fel ar trebui sa te puna pe ganduri.
Aceste commenturi sunt tipice Romaniei. Adica toata lumea are aceeasi parere si pana la urma singura persoana care e impotriva sustine ca el are dreptate. Exact ca in bancul cu cel care conduce pe autostrada pe sens invers si aude la radio ca un nebun circula pe contrasens. La care el exclama nervos „cum adica unul? Toti circula pe contrasens”

de Dan la 3 martie 2010 - 20:21

@Dragos
Nu cred ca toata lumea are aceeasi parere, doar ca lumea din urbea aceasta mica si extrem de zbuciumata stie sau ar trebui sa stie ca daca va accepta tot ce se i impune atunci isi merita soarta, repet, sedintele de consilii,din cate stiu eu sunt PUBLICE…..deci se pot exprima in direct nemultumirile, pacat ca se trezesc doar pe bloguri sa o faca.

de Dan la 4 martie 2010 - 00:13

„domnu gabor” pe cine dracu’ intereseaza sedintele si audientele de la primarie, pe mine personal ma intereseaza cum sa-mi intretin 3 copii, sotia cu leucemie si sa-mi termin facultatea, mai scutiti-ne de atata primarie si Moscova ca destul ne-a fost.

de Dragos la 4 martie 2010 - 06:48

Ca sa termin cu posturile la acest subiect, eu cred ca degeaba mergem la sedintele publice. Chiar daca reusim sa luam cuvantul o facem fara rost. Doar ca sa ne auzim noi ce zicem. Cu toate ca multi consiliei ar fi de acord cu parerile noastre (in esenta noi i-am votat … ce pana mea) rezultatele sedintelor nu se vor schimba. Never ever.
Faptul ca Sorin Oprea pleaca sau ramane nu va schimba calitatea apei si a serviciilor apaservului. Si asta se intampla pentru ca partidele isi infig incapabilii si impotentii (pe care i-au muls in timpul campaniei) in pozitii cheie.
Eu am mai participat la sedinte ale CL si a fost „circum” fara „pane”. 99.99% se voteaza in scop propriu si nu in scop social.

de iubi la 11 martie 2010 - 15:47

HA HA HA INTERE SZ UL,poarta ,FE SZ UL!!!!!!!!!!!!!!!

de GEORGESCU la 19 martie 2010 - 07:24

incompetenta crasa…..

de GEORGESCU la 19 martie 2010 - 07:25

dela apaserv pana la primarie………….

de sany la 23 martie 2010 - 04:52

CAINI LATRA….MAFIA LUCREAZA IN INTERESU LORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

de 11.06.2010 la 11 iunie 2010 - 20:16

DRAGA PAUL SARVADI,IMI SPUI TE ROG CE LEGATURA ARE PRIMARUL CU NUMIREA DIRECTORULUI APASERV CAREI???????ITI RASPUND EU CA NU ARE NICI UNA ASA CA NU TI SE JUSTIFICA TITLUL.DAR TU VROIAI CA ACESTA SA FIE UNUL TARE,NU?

Lasati un comentariu