Apa potabilă riscă să fie scumpită

• publicat la: 23 februarie 2010
Apa potabilă riscă să fie scumpită

Taxele de facturare a apei potabile ar putea fi mărite, în cazul în care consilierii locali ai Careiului ar vota vineri în aceste sens. Taxele pentru colectarea gunoiului menajer se află în aceeaşi situaţie. Cele două teme se află printre cele 22 de puncte care figurează pe ordinea de zi a a şedinţei de vineri.

Cei 19 aleşi locali vor avea de dezbătut subiecte precum o posibilă utilizare a fondului de rulment şi aprobarea bugetului local de venituri şi cheltuieli pe anul 2010, care cuprinde bugetele Centrului Cultural, Administraţiei Pieţelor. Un alt subiect al şedinţei se va referi la Regulamentul Serviciului de Alimentare cu apă şi canalizare. În cadrul şedinţei de vineri aleşii locali vor trebui să decidă şi o posibilă majorare a taxelor existente pentru colectarea gunoiului menajer.

În aceeaşi şedinţă a Consiliului Local, se va prezenta şi cel mai nou proiect al Administraţiei Locale. Acesta vizează accesarea unor sume în cadrul Programului Operaţional Regional, în vederea organizării unui eveniment cultural intitulat “Carei – Tradiţii culturale şi Gastronomice”.

Consilierii se reunesc vineri, 26 februarie, de la ora 10.00. Şedinţa Consiliului Municipal este publică şi orice locuitor al oraşului are dreptul să o urmărească.

Sarvadi P.

comentarii

de alt cititor la 24 februarie 2010 - 03:57

Si tu semeni cu un vecin de/al meu,dar e mai gras ca tine cu 38,6 kilograme. adica are mai multa carne pe el. amandoi faceti parte din cadrulomenirii! 🙂

de NapocaNews la 24 februarie 2010 - 14:47

Site-urile nu sunt identice, ci platformele. Da, BuletindeCarei a cumparat de la NapocaNews platforma informatica, usor modificata. Nu e niciun secret in asta si nicio rusine. Suntem la fel de mandri de BuletindeCarei.ro, la fel cum suntem de NapocaNews.ro. In afara de partea informatica, nu mai este nicio legatura…

George Bara
fondator NapocaNews

de dinu la 2 martie 2010 - 11:04

SAO PLATEASCA EI CA ORI CUM E MIZERABILA CA EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

de Ioan Asan la 29 septembrie 2010 - 23:53

Apa nu risca nimic!
Noi, consumatorii riscam totul, de la sanatate (calitatea apei) pana la plata scumpirii. Ca apaserv doar ia banii si ne da apa cum, cat, cand si (uneori) daca vrea. Ce mai colaborare!

Lasati un comentariu