Victor Ponta este noul preşedinte al PSD

• publicat la: 21 februarie 2010
Victor Ponta este noul preşedinte al PSD

Victor Ponta a obţinut 856 de voturi pentru şefia PSD, iar Mircea Geoană 771, au declarat surse din partid, care au precizat că acestea sunt rezultatele finale.  (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto). Victor Ponta a fost rezervat în a face declaraţii doar de la tribuna Congresului, după rezultatele oficiale.

Mircea Geoană a anunţat că nu va cere renumărarea voturile. După numărarea voturilor Victor Ponta a obținut  856 de voturi și Mircea Geoană 781 voturi. Mircea Geoană l-a felicitat pe Victor Ponta pentru victorie și a făcut “un apel la unitatea partidului, care este mai importantă decât orgoliile”.

Victor Ponta a mulțumit celor care l-au votat și celor care nu l-au votat și că de “luni PSD-ul are o nouă șansă și alternativa la putere în fața PD-L. Nu am crezut că o să câștig aceste alegeri…Partidul nostru este ca și Pasărea Pheonix și că, de mâine nici cei de la PD-L nu pot dormi bine.”

Alegerea unui politician de numai 38 ani în fruntea PSD va aduce un spirit de optimism și speranță pentru politica românească. Ion Iliescu a fost primul care l-a felicitat pe Victor Ponta pentru victorie.

sursa: Napocanews

Lasati un comentariu