Alexuţan: „La gol am dat din prima, la indicaţiile antrenorului.”

• publicat la: 11 martie 2010
Alexuţan: „La gol am dat din prima, la indicaţiile antrenorului.”

Sebastian Alexuţan, autorul spectaculosului gol din meciul cu Olimpia Satu Mare, s-a apucat de fotbal acum trei, iar prima lui echipă a fost CSS Carei, unde l-a avut ca antrenor pe Cioltean Sorin. Îi place Cristiano Ronaldo, ţine cu Real Madrid, dar şi cu Barcelona.

Buletin de Carei a stat de vorbă cu Sebastian Alexuţan, mijlocaşul Victoriei Carei, care  a marcat un gol de generic în meciul contra Olimpiei Satu Mare. Azi, cu puţin după ora 15.00, telefonul a sunat rar, iar fotbalistul a  răspuns încurcat, la început, dar din ce în ce mai sigur pe el, pe măsură ce discuţia înainta. Exact ca în meciul de marţi, când a început mai timid, ca să îşi recapete încrederea, mai apoi, mai  ales după golul marcat.

Alexuţan s-a născut în 1991, în 4 mai, la Carei şi s-a apucat de fotbal numai cu trei ani în urmă. A fost legitimat de CSS Carei, unde l-a avut ca antrenor pe Cioltean Sorin. Apoi a trecut la Victoria Carei, unde a fost îndrumat de Pinter Sandor.

„Mie îmi place cel mai mult să joc mijlocaş central, dar domnul Pinter m-a folosit şi ca fundaş stânga sau mijlocaş lateral.”

Fotbalistul său preferat este Cristiano Ronaldo, iar echipele de club, care îi plac cel mai mult sunt Real Madrid şi Barcelona. În campionatul României nu are nici o preferinţă.

„Joc fotbal de plăcere, dar mi-ar plăcea, totuşi, să ajung la o echipă mare din campionatul ţării. Mi-e indiferent care.”

Prietenii lui cei mai buni sunt Sârca Ciprian şi Roşu Florin, ambii coechipieri, şi colegi de clasă la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, în a XII-a B, unde o au dirigintă pe doamna Farcaş Elisabeta.

„Nu am o prietenă. În timpul liber îmi place să merg la discotecă, dar mai nou nu prea am avut timp de aşa ceva.”

La gol am dat din prima la indicaţiile antrenorului (Tabi Zsolt, n.r). Au respins sătmărenii şi nu am stat prea mult pe gânduri. Mi-a intrat!”

Alexuţan a marcat golul al treilea al Victoriei Carei, cu un şut imparabil, de la 25 de metri,  marţi, în şaisprezecimile Cupei României.

Victoria s-a impus cu 5-1 şi a trecut în turul următor.

P.S.

comentarii

de Sarca la 11 martie 2010 - 15:53

Un bun fotbalist!
Un viitor al orasului Carei!
In cantonament am ramas surprins de ambitia si daruirea pe care a aratato,am facut impreuna antrenamentele si a aratat ca are o conditie fizica buna,de invidiat si dupa antrenament imi spunea cu un zambet”doar atata” :)))
Ii un baiat exemplar pentru vestiarul careian!
Bafta si succes!

de tzutzy la 11 martie 2010 - 16:01

cipri….:))wooow…
lasa-te cu dumele:)))
colegu’ de camera:))

de Cosma la 11 martie 2010 - 16:14

Tzutzke vreau sa fiu ca tzutzy fiind ca tzutzy cel mai tare :))

de hala madrid la 11 martie 2010 - 16:19

Imi place Barcelona si Real Madrid??!!! Asta-i echivalent cu fraza imi place Dinamo si Steaua, sau chiar mai rau…Mai bine nu ziceai nimic domnul Alexutan,ramaneai mai destept. Peace

de ucu la 11 martie 2010 - 19:05

tzutzy stii ce ai zis nu?cand u o sa fii la real si io la steaua dau io golu de 1-0 ptr steaua:))=))si u dai 2 ptr real si meri la femei sa le saluti:))=))

de tZutZY la 12 martie 2010 - 07:42

asa’i ucule(rosu-florin):)):X
uh bagi golu de 1:0..io golu de 2:1 :X

de Cosma la 12 martie 2010 - 07:42

de hala madrid ce comentezi daca omului ii place Real si Barcsa esti tu in masura sa comentezi astai parerea lui e destept Cel mai destept

de "SQUAD" Carei la 12 martie 2010 - 09:19

Dupa cum vad va preocupa celebritatea pe net mai nou (dovada fiind ca va puneti si numele real in paranteza,ca mai sus) si purtati discutii intre voi.Lasati pe altii sa comenteze.Dati mai multa dovada de seriozitate pe viitor,va rugam.

DOAR VICTORIA!

de victor la 14 martie 2010 - 14:31

astia de la sQuad…voi tot vorbiti
da nu v-am vazut in ultimele partide…la meciuri
doar gura’i de voi….sh cica sunteti fani victoria
tre’ sa ii apreciati pe jucatorii victoriei
chiar dak uni au talent sau nu….
joaca din placere…..reprezinta orashu’ carei
macar cu atata ne putem mandri…
iar pe viitor…sper sa fie echipa de liga 3 sau de ce nu a 2-a..
bafta vicotira

de "SQUAD" Carei la 14 martie 2010 - 15:33

@ „Victor”

Copile,nu mai suntem in perioada liceului (nici macar a facultatii) ca sa avem timp si pentru asta . Cat timp vom avea lipsa de efectiv din cauza ca multi sunt plecati din oras (sau chiar din tara) nu vom putea fi prezenti.Pun pariu ca ieri seara cand noi vorbeam cativa de planuri pentru retur,seara…tu te uitai la CFR-Dinamo,foarte probabil cu mare entuziasm.Asa ca nu vorbi tu de „fani” .O zi buna!

de "SQUAD" Carei la 14 martie 2010 - 15:36

Nu am zis ca nu-i apreciem…niciodata.Ei sunt nevinovati.Trage tu concluzia si dedu unde sunt „vinele”… Numai bine!

de "SQUAD" Carei la 14 martie 2010 - 15:39

@ „Victor” din nou

Cand am zis „sunteti penibili” ma refeream strict la commenturile lor de aici. Nu la cum joaca.

de independent la 14 martie 2010 - 16:30

draga victor daca tot dai in persoanele cele mai in masura sa comenteze despre echipa am si eu mai multe intrebar la care te rog sa raspunzi:

1)cati ani ai?
2)cate deplasari ai facut cu Victoria pe banii tai
3)daca ai fost prezent la barajul cu micula unde ai stat si cati bani ai dat sa se cumpere fumigenele
4)cate zile ti-ai petrecut la stadion vopsind un banner un steag sau o japoneza pentru VICTORIA
5)de ce nu iti faci brigada daca iubesti asa de mult echipa locala
6)ce ai facut tu sa ridici interesul municipalitatii aici nu ma refer la cl sau la primarie ci la cetatenii orasului fata de VICTORIA
7)cate deplasari vei face in retur si ce pregatesti pentru baraj

te rog sa raspunzi la aceste intrebari si pe urma mai vedem cine e mai in masura sa comenteze la adresa echipei

de victor la 14 martie 2010 - 21:48

1) 19
2) voi cate ati facut??? pe bani vostri??
3) am fost in tribuna
4)niciuna
5) decat sa stam k voi…mai bine nu
6) massuri pe mess:))
7) voi cate veti face???eu o sa fiu acolo….sper sa ajungem la baraj;)
na…:D

de "SQUAD" Carei la 14 martie 2010 - 22:23

@Victor

Ai dat niste raspunsuri de samantzar,daca stii ce inseamna in termenii de suporter… Esti cumva genul ala care cand echipa ataca strigi „noa,noa,noaaa!” si daca nu iese nimic din faza respectiva zici „oooo slab slab” ? 😉

Si mai am o intrebare (si raspunde-mi foarte sincer) cu ce echipa tzi din Romania?

de "SQUAD" Carei la 14 martie 2010 - 22:27

Ce inseamna ” a sta ca noi” ? Nu ai observat ca noi suntem aia care NU stam cu restu si nu invers? ai verde in fatza si foarte clar (la meciuri) distinctia si contrastul intre semintze (tu) si suporteri (noi).Moarte scaunelor de teatru si fotbalului modern!

Fenomenul moare incet…din pacate

de independent la 14 martie 2010 - 23:15

Victoras uite lasa te rog id tau sa vbm mai multe pe mess sunt curios sa stii cu cien am onoarea
1-Din clasa 7 fac deplasari cu Victoria
2-prima deplasare am facut-o in 4 iunie 2002 barajulcu rapid jibou la oradea
3-in cls 8 impreuna cu un amic am fact deplasarea cu banii nostrii in sarmasag am dormit in gara din sramasag de la 4 dimineata pana la 9 apoi am cautat stadionul ca la 11 juca Victoria iar acasa am pornit la 7 seara
4-am mers in cl 9 la gherla echipa cu care ne bateam la promovare impreuna cu niste amici
am mers la barajurile din sm
am fost la barajul din zalau cu salonta 2(am fost scos de pe stadion de jandarmi ca m-am bucurat la gol)
5-am adus suporterii de la olimpia sa cante cu noi la baraj si la meciulcu cauas deoarece multi nu v-ati sinchisit sa veniti langa noi
6-la barajul din sm s-au dat amenzi si avertismente
7-140 ron au costat fumigenele
8-am rezolvat autocarul lui maier sa aduca lumea in sm
9-am mers in jum satele din jud unde joaca VICTORIA in liga 4
9-ultima deplasare a fost la tasnad

crede-ma nu stuntem cei care stau intre oameni si tac,am preferat sa ne autosuspendam deoarece momentan nu avem sprijin din partea nimanui,singurii care ne-au ajutat au fost cei de la echipaprin domnii antrenori si domnul presedinte.
noi vom continua sa fim aproape de echipa asa cum stim mai bn si vom incerca ca macar acele persoane care au prins cremurile de glorie alea Victoriei sa se reintoarca deoarece generatiile tinerete din pacate nu stiu ce inseamna patritism local

de boixosnois la 14 martie 2010 - 23:26

@”SQUAD” totusi care ii faza cu cfr,dinamo,steaua etc, le repeti obsesiv. Care ii problema daca omu ii microbist si s-a uitat la cfr-dinamo. Nu poate sa sustina alta echipa inafara de Victoria?
Si nici „Esti cumva genul ala care cand echipa ataca strigi “noa,noa,noaaa!” si daca nu iese nimic din faza respectiva zici “oooo slab slab” ?” nu inteleg. Doar ala ii suporter adevarat care merge la stadion, scandeaza si sare pe garduri?

de "SQUAD" Carei la 15 martie 2010 - 10:53

@ boixosnois de barcelona

Nu,subliniam faptul ca cel care e suporter al stelei sau cfr sau dinamo nu e in masura sa comenteze articolele legate de Victoria.E una sa te uiti la CFR-Dinamo ca esti microbist,fan al fotbalului,si e alta sa te uiti la meciul respectiv deoarece ai in suflet pe una din cele doua echipe (si dupa aia sa comentezi la articole legate de Victoria).Teoretic se poate comenta,logic…deoarece traim in democratie,dar practic mi s-ar parea penibil sa merg acum de exemplu eu la forumuri de CFR si sa incep sa comentez de jucatorii respectivei echipe,prestatia ei,sau mai rau de prestatia suporterilor echipe respective.Numai bine! p.s.le voi repeta obsesiv atata timp cat voi vedea careieni falsi care tin cu cine castiga,daca intelegi ideea.

de fery la 16 martie 2010 - 11:27

alexutan…../?????daca si asta e fotbalist pai nu vedeti cum merge pe strada parca EL E DAVID BECHAM legat la frunte cu hanoracu pe cap parca ar fii adi mutu si uMBLA PAPARATZI DUPA EL..umbla cu treningu suflecat deasupra genunchilor..bai tatatie vezi sa nu iti rupi picioarele de la atata vedetism .

de didi la 16 martie 2010 - 11:34

LA ECH. ASTA SANT UNI TINERI CA FOTBALISTI NU POT SA LE ZIC CARE NU STIU NICI SA ALERGE DA SA MAI JOACE FOTBAL..DA CE SA INVETE DE LA CINE ..pinter tabi NU AU TREABA CU ANTRENORATU EI VOR SA AIBA UN VENIT BUN SI ATATA UNU E PROTEJATU LUI kaizer ALTU AL LUI mini….dk se vrea fotbal tre aus antrenor FLORIN FABIAN SI STIE EL CE JUC . SA ADUCA 3..4 SI RESTU DIN CAREI ALTFEL NU VA FIE ECHIPA NICI O DATA.
Sant sigur ca dk e adevarat ce buget a dat primaria FABIAN AR FACE TREABA BUNA DA SA NU FIE NU IN COND. CI IN PREAJMA STADIONULUI pinter si kaizer

de mihai la 16 martie 2010 - 11:37

pacat de ech. care e purtat de asemenea copii care nu au treaba cu FOTBALU.
numai treningu e de ei umbal si in oras cu el sa -i vada lumea cai ei sant ? ‘fotbalisi”

de suporteriiiii la 16 martie 2010 - 11:39

Primaru si consilieri ar trebui sa-l aduca pe FABIAN ANTRENOR….RESTU E CAN CAN.

de gabi la 16 martie 2010 - 21:55

@didi+@fery
frustratilor, de ce va luati de echipierii victoriei? daca ati ajuns sa ii considerati cu nasul pe sus pe niste pusti de 18-20 de ani, care umbla mai tantos pe strada, inseamna ca aveti serioase probleme. sau voi la varsta aia erati modesti si cu baticul legat pe coooooooor in loc de cap? vai de voi! careieni, va rog bagati-i in seama pe fery si didi, ca se apuca sa planga.
Forzza Victoria!!!!!

de independent la 16 martie 2010 - 23:17

gabi uite aici id meu as dori sa vb cu tine mi se pare ca alaturi de SQUAD esti singururl care are treaba cu echipa restu e can can.
iar pentru acei tampiti(cer scuze pentru limbaj)fabian nu e altceva decat un mercenar imputit care se da mare si tare ca iubeste baia mare si o lasa la greu cum a facut si cu noi
de ce nu jucau juniorii din Carei la Victoria cand juca el? de ce juca juniorii adusi de el?amintiva de martin cel care era mai preocupat cum ii sta freza si dadea e langa minge ca ii curge si gelul in ochi
va rog nu mai vb daca nu stiti,daca nu aveti treaba
lasati oameni care sunt la echipa sa isi faca treaba daca sunteti asa pasionati puenti mana si adunati semnaturi sa se dea bani cautati sponsori hai sa ne adunam un grup de 30 40 de pers si sa afcem cva
asa daca comentan pe mess e pe degeaba
sanatate

de seby la 17 martie 2010 - 20:37

bha asta fery….da mi id tau si mai vb…
zimi in fatza ce ai de zis…

de Attila la 18 martie 2010 - 01:14

Am vrut sa mai spun si eu cate ceva, dar vad ca va descurcati.

de sorin la 18 martie 2010 - 19:03

Bravo Ţuti sunt mândru de tine !!!! , îţi mulţumesc că nu m-ai uitat.Cu putin noroc si cu multa seriozitate sper din suflet sa ajungi departe pt. ca talentul nu-ti lipseste. „Bafta”

de jiji112 la 19 martie 2010 - 13:53

TUTI invata sa alergi si pe urma incearca sa vezi dk ai treaba cu fotbalu

de diu la 19 martie 2010 - 14:01

Pntr. INDEPENDENTE: Auzi bai baietas cand a fost fabian antrenor aveam ech. de div. c cand a preluato pinter a bagato in judet iar juniori din carei tre sa invete sa salute pecei mai in varsta cand vin la stadion sa invete sa alerge si pe urma mai vorbim de fotbal ..Tu vezi cu cine joaca jun. din carei cu cei de la sate ce performante au cum ies din jud. ai bate toata lumea da ech. asta mare cu dascal si tuti ….etc nu vezi ca se chinuie cu cei de la tara dk. ajung la baraj se termina totu iar ai bat aia de la tara MICULA OAR VETIS…TASNAD

de VERES33 la 19 martie 2010 - 14:03

Pe sintetic va batut TARANI DIN CAMIN…..nu va bateti joc de fotbal

de gabi la 19 martie 2010 - 17:34

@diu
sa-i salute pe dzsudy si pe trandafir(Iu) mai ales, ca aia merita…is old school.
probabil tu nu ai auzit de fenomenul de „reconstructie” a unei echipe, cu tineri, normal, pt ca tu te uiti la fotbal de 1-2 ani si n-ai de unde…pe fifa jucatorii nu imbatranesc, nu vor sa plece niciodata de la tine si nici nu is oameni… si poti juca 20 de sezoane cu ei. dar aici e real life diule, aici jucatorii is oameni, mai gresesc, le mai piere cheful, nu is roboti sa faca 20 de sezoane la rand performanta. tu faci parte probabil din categoria celor care isi dau cu parerea, fara sa fi jucat fotbal, macar cu prietenii. diule, cine critica jucatorii, nu intelege, pentru ca nu s-a intalnit cu anumite faze de joc, stie doar E+Q=pasa printre, care iese mereu perfect, A e tackling la rupere si iese mereu. in realitate e putin diferit…te invit sa iti cumperi o minge de fotbal (ti-o descriu, ca poate n-o recunosti din prima: e rotunda si de obicei o vezi in vitrinele magazinelor). Lasa-i pe tinerii de la Victoria sa joace fotbal, daca nu iti place, nu mai urmari, asteapta pana ajung iar pe 2 in liga a 3-a si poti sa redevii suporter.
Forzza Victoria! (helou daneh!:)) )

de nu conteaza la 7 aprilie 2010 - 21:15

Tzutzy draga, tu esti baza :))
…ce te iubesc astia..pfuu :)) nu mai poti de ei…te doare`n …cot :-j

Lasati un comentariu