Condiţii draconice pentru Kaufland

• publicat la: 3 martie 2010
Condiţii draconice pentru Kaufland

Pentru a putea deschide magazinul în Carei, reperezentanţii lanţului de magazine Kaufland au acceptat toate condiţiile impuse de Consiliul Local. Printre acestea se regăseşte şi construirea a cinci locuri de joacă în municipiu.

Deschiderea magazinului Kaufland se anunţă a fi una dintre cele mai profitabile investiţii din ultimii ani. Municipalitatea a condiţionat acordarea autorizaţiilor de concstrucţie şi funcţionare cu o serie de investiţii. Astfel, dacă doresc un magazin în Carei, reprezentanţii Kaufland sunt obligaţi să realizeze cinci locuri de joacă, să ofere careienilor dreptul de a folosi parcarea magazinului, gratis, pe timp de noapte, realizarea unor trecerei de pietoni în jurul magazinului şi reasfaltarea carosabilului pe strada Albinelor, tronson ce urmează să fie folosit pentru aprovizionarea magazinului.

Magazinul Kaufland urmează să se deschidă pe amplasamentul fostei fabrici de mobilă Crasna.

P.Sarvadi

comentarii

de sany la 3 martie 2010 - 12:24

DAR CU MOLOZURILE CE VOR FII DUPA DARAMARE DE CE NU PIETRUITI CAT DE CAT DRUMURILE DIN VIILE NOI SPRE TIREAM SA AIBA ACCES SI POLITIA PE TIMP MAI NOROIAS CA HOTI UMBLA CA LA EI ACASA SI SPARV VII FARA NUMAR…..DOM. PRIMAR SI CONSILIERIIIIIIII…..AVETI ALTE AFACERI CU MOLOZURILE CE RAMN DUPA REFACEREA DRUMURILOR.

de Dragos la 3 martie 2010 - 17:01

Noroc cu Kaufland. Se spala edilii pe mana cu mana altora. Parca la urmatoarele alegeri locale marele slogan „Votati-ma! V-am facut terenuri de joaca”

de cardia la 9 martie 2010 - 00:06

Eu una nu as fi si nu sunt de acord cu folosirea ca tronson pentru camioanele de mare tonaj, pentru aprovizionarea supermarketului, si bineinteles tulburarea linistii locatarilor de pe strada Albinelor. NU NU si NU.

de TAMAS CARMEN la 11 mai 2010 - 17:42

de ce se discuta doar de kaufland .Noi din MV1 cate camioane vin si cate motoare suportam zi si noapte nu zice nimeni?
de dimineata pana seara tot aduc marfa dar asta nu vede nimeni . Ventilatoarele se aud noaptea ca nu putem dormi .De ce nu spune nimeni despre subiectul asta ???? Sa nu vorbim de tiganii care stau pe trepte cu 4-5 caini de tie frica sa iesi din scara nu sa mrgi cu copilul la joaca ar trebui facut ceva si in privinta asta!!!!!! sau nu ?

de gabi la 11 mai 2010 - 17:48

basescu poate sa rezolve problema cu cei 4-5 caini…cu tiganii nush…

de Careian la 1 iulie 2010 - 18:04

asta e buna gabi =)) cu tiganii nu rezolva nimic ca vorbeste baciu cioaba cu el sa’i lese in pace=))

Lasati un comentariu