Efectul Mutu şi la Carei

• publicat la: 29 martie 2010
Efectul Mutu şi la Carei

Victoria a pierdut ieri la Căuaş, scor 2-0, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică jucătorii s-au distrat la un majorat. Cu gândul la petrecere,  în săptămâna premergătoare meciului, fotbaliştii au insistat ca meciul să se joace sâmbătă, dar cererea clubului Victoria a fost respinsă de echipa gazdă.

Efectul Mutu se manifestă şi la Carei. Fotbaliştii careieni au cerut conducerii, săptămâna trecută, ca meciul important împotriva Olimpiei Căuaş să se dispute sâmbătă şi nu duminică, pentru că în seara zilei de sâmbătă aceştia erau invitaţi la majoratul prietenei atacantului Gnandt. Olimpia Căuaş a respins cererea careienilor, iar jocul s-a disputat ieri şi a produs o nouă înfrângere a Victoriei, scor 2-0, într-un meci în care „petrecăreţii” au avut un şut pe poartă şi au fost depăşiţi clar de jucători de peste 30 de ani.

„Am auzit de petrecere şi mă deranjează. Nu pot, însă, să fiu poliţist şi să îi verific pe fotbalişti. Dacă atâta îi duce mintea nu am ce să le fac. E vorba despre viitorul lor, atât ca oameni cât şi ca fotbalişti. Noi le oferim toate condiţiile şi le explicăm, mereu, care  e atitudinea necesară pentru accederea în Liga a III-a. Restul depinde de ei.” a declarat în această dimineaţă, vizibil afectat, antrenorul Tabi zsolt.

De parte acealaltă, Marius Maier, antrenorul Olimpiei Căuaş, fost component al Victoriei Carei în perioada 1994-2004 a punctat: „Am învins clar, fără drept de apel. Victoria  a avut un singur şut pe poartă, în minutul 94. Jucătorii mei, de peste 30 de ani şi-au dorit mai mult victoria. Cu părere de rău, dar trebuie să o spun, cu o astfel de atitudine, ca cea din meciul de ieri, jucătorii Victoriei nu au nici o şansă să câştige campionatul”.

Meciul dintre Victoria Carei şi Olimpia Căuaş s-a disputat ieri, pe terenul Olimpiei. Gazdele au învins cu 2-0, prin golurile marcate de Mihovici, din penalti, în minutul 27, şi Fodor, în minutul 60.

Victoria Carei: Pop – Balogh, Hagen, Moca, Baumgartner – Pintea, Dascăl, Alexuţan, Petzer – Gnandt, Sârca. Au mai evoluat: Nica, Ozsvath şi Kopriva. Antrenor: Tabi Zsolt.

Olimpia Căuaş: Dobrai – Şumea, Cura, Şimonca, Berci – Câmpan, Mihovici, Varga, Cosma – Fodor, Fekete. Au mai evoluat: Moldovan şi Maxi. Antrenor: Maier Marius.

Victoria Carei rămâne lider şi după această înfrângere, la egalitate de puncte cu Someşul Oar. Ambele echipe au câte 34 de puncte, dar echipa din Oar a pierdut meciul din etapa trecută cu 3-0 la masa verde, după ce a folosit un jucător cu patru cartonaşe galbene. Olimpai Căuaş a acumulat 31 de puncte şi se află pe locul 3.

Paul Sarvadi

comentarii

de fodor lajos la 13 mai 2010 - 12:25

lasati cu replicile astea la adresa jucatorilor aici nu exista conducere si c-am atat ca numai ma inervez fara conducere si macar 2,3 jucatori cu experienta nu avem ce sa visam la liga treia nici peste zece ani eu nu ma mai duc la meciuri ca m-am saturat de comentariile asa ziselor mari suporteri ai echipei la astia nu a fost bine cand am fost pe locul 2 in liga treia ca jucau cei din satu mare dar sa nu uitam ca au fost in acel lot si sperante pe care oamenii de fotbal din carei au lasat sa curga in jos ca apele dunarii

Lasati un comentariu