În direct, la TV, primarul a făcut un şir infinit de promisiuni!

• publicat la: 3 martie 2010
În direct, la TV, primarul a făcut un şir infinit de promisiuni!

Primarul Eugen Kovacs le-a promis, azi, careienilor, în direct la NORD VEST TV, amenajarea unor piste de biciclişti, începerea lucrărilor de asfaltare, la sfârşitul lunii mai, locuri de parcare, curăţenie în jurul Pieţii Agro-Alimentare şi o alee cu magnolii în jurul Parcului Dendrologic.

Prezent la emisiunea Ora Adevărului, a postului judeţan de televiziune NORD VEST TV, primarul Kovacs Eugen s-a lansat într-un şir nesfârşit de promisiuni. Edilul şef a dat impresia că are câte o soluţie pentru fiecare problemă a municipiului, fie că a fost vorba despre salubritatea oraşului, lipsa locurilor de parcare sau starea deplorabilă a drumurilor.

„Am fost înjurat pe bună dreptate. Drumurile din oraş sunt o catastrofă, dar le promit careienilor că în luna mai, odată cu achiziţionarea utilajelor, ne apucăm de refacerea drumurilor. E nevoie de o lucrare serioasă, care să reziste mult timp, pentru că peticirea gropilor nu este o soluţie.” a declarat primarul, în urma unei întrebări venite din parta unui telespectator.

„Vom fi nevoiţi să introducem parcările cu plată. Careianul s-a obişnuit să parcheze unde are el chef şi asta nu e bine. Eu când vin în Satu Mare mă bucur dacă am loc de parcare la 300 de metri de locul în care trebuie să ajung. Ceea ce nu e rău, pentru că sunt gras şi mă plimb.” a spus primarul, interpelat în legătură cu lipsa locurilor de parcare. „Vom începe cu parcarea din faţa Policlinicii, pe care o vom lărgi, chiar dacă vom fura din spaţiul verde. Apoi vom lărgi şi parcarea din incinta Spitalului.” a mai declarat edilul şef.

Întrebat când vor exista piste pentru bicilişti, în municipiu, Kovacs Eugen a afirmat că în cursul acestei veri vor fi amenajate două astfel de drumuri. Primul pe tronsonul dintre fântâna arteziană şi turnul de apă, iar cel de-al doilea pe strada Viilor.

Eugen Kovacs a mai declart că în jurul parcului se vor planta magnolii, pentru înfrumuseţarea zonei.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, edilul şef a promis, că din vară, se vor îmbunătăţii serviciile de salubritate de incinta şi din jurul Pieţii Agro-Alimentare.

Primarul nu a precizat, însă, nici valoarea investiţiilor promise şi nici suresele de finanţare ale acestora.

Emisunea Ora adevărului a fost transmisă în direct azi, 3 martie, de la ora 18.00, de postul judeţean de televiziune NORD VEST TV.

P.S.

comentarii

de gabor la 3 martie 2010 - 18:51

Tipic pentru Kovaci aceasta exprimare.Probabil mai are nevoie de „ceva resurse „, doar asa a facut si cand au reabilitat piata, cu surle si trambite- lucrarea s-a facut de mantuiala dar la el in curte s-a lucrat migalos, cu aceleasi dale ca la piata.
Si dupa „rezolvarea” locatiei pentru Kaufland, a intrat ditamai Mercedesul negru in … curtea primarului. Casa renovata, dar pe numele fiicei, firmele personale merg cum merg dar la stat nu se dau contributii si mai face si pe lupul moralist indemnand firmele sa plateasca impozit local.
Se pare ca le place careienilor ca cineva sa ii foloseasca si sa ii minta frumos-doar toti l-au votat desi stiau cine e, au fost avertizati- nu avea nici loc de munca , nici posibilitati; acum suportati, ca doar trebuie sa-si plateasca datoriile facute in campanie.
Bine ar fi sa ganditi de doua ori si sa votati doar o data.Nu e pacat sa nu putem intra si noi in randul oraselor civilizate?

de MARIN la 4 martie 2010 - 06:40

Ce rai puteti fi !!!!!!!lasati omul sa lucreze,judecati-l dupa incheierea mandatului cand se vor vedea rezultatele !

de sany la 5 martie 2010 - 10:38

Povesti de adormit frayery nu sant in stare cei care cond. ORASU sa pietruiasca drumurile din vii cu molzuri de la CRASNA sau din rep. de drumuri si vor face piste pntr. biciclete.
In vii politia nu are acces cand ploua si tigani fura fara nici o problema intra cu carutele si fac furturi fara numar….poate ar fi bine sa le cumpere politiei locale un cal cu o caruta sa poata veghea si pe timp ploios.
Da de marirea impozitelor nu uita da sa se faca ceva in vii nici nu le trece prin cap au alte interese…?

de cipri33 la 5 martie 2010 - 10:43

Gabor are dreptate FICA lui Kovacs a mers prin magazine sa cerseasca voturi ..VA ROG SA-L VOTATI PE TATA CA E ROMAN…??????EUGEN…????? iar acum li se falfaie de careieni.

AS avea o intrebare ce cauta zilnic FIUL PRIMARULUI la CRASNA….care se demoleaza ce interese are si alaturi de ginerele primarului….???????

de viorel la 5 martie 2010 - 10:46

VREM SA NE PIETRUITI VIILE TIREAMULUI DOM PRIMAR VA CEREM ASTA DE MULT …CURENTU NUMAI PANA UNDE STA CIUCOS CUM SE FACE CA TOT TIMPU SANT FONDURI NUMAI PANA UNDE AU VII UNI CONSILIERI….????? VREAU UN RASPUNS DIN PARTEA PRIMARULUI CL…SAU CHIAR AL ZIARULUI BD. CAREI..SE POATE??????

de ANA la 6 martie 2010 - 18:32

da voi stiti ce buget are Careiul ? NU !stiti ca primarul nu poate face din buzunarul lui ce vreti voi? NU !da, oare cu ce drept va legati de copii lui ? inafara de a comenta voi ce ati facut pentru Carei ?stati cu mana intinsa sa va tot de cineva, sa va tot faca?oare cine v-ar conveni voua sa fie primar ?in orasul asta ?da va spun eu,indifierent cine si din ce partid ar fi ala,atata timp cat nu este din ce bani ? nimenei nu o sa faca multe lucruri!aveti voi ce avetoi cu D-l Kovacs si il tot terfeliti pe unde si cum puteti !!asteptati finalul mandatului, proiectele se deruleaza,vorbim atunci !si mai lasati copii in pace,nui amestecati in barfe !!!!!!!!!!!

de LIRIKMAN la 6 martie 2010 - 18:42

Ana ,bine zici,cu cat al critica unii mai mult cu atat mai multe voturi !!!!!! asta e demonstrat ! succse !

de MARIN la 6 martie 2010 - 18:44

EUGEN KOVACS- VEDETA BULETINULUI DE CAREI !

de aurica la 7 martie 2010 - 06:29

fiecare oras isi alege conducatorul dupa cum doreste sa traiasca in urmatorii ani asa ca nu va mai plangeti de drumuri, de conditii si ca cica nu sunt bani; bani sunt daca ii gospodaresti cum trebuie si nu e o solutie sa stai mereu cu mana intinsa si sa te vaieti; dar , asta e viata- ce ati semanat -culegeti sau ce ati votat, acum suportati

de crina la 8 martie 2010 - 15:12

vai ce comentarii aiurea, chiar nu aveti treburi mai bune de facut?

de cca la 9 martie 2010 - 14:29

Insfarsit…..niste piste de biciclete :X

de Adrian Bucurestean la 12 martie 2010 - 22:43

„Vom începe cu parcarea din faţa Policlinicii, pe care o vom lărgi, chiar dacă vom fura din spaţiul verde.”
Incredibil !!!!!!!!
D-le Primar, doresc sa va anunt ca parcarea din fata Policlinicii este pe domeniul public si deci prin urmare, noi, consilierii locali vom hotara daca sa va largii sau nu. Nu dumneavostra. Doresc doar sa va reamintesc ca, acea portiune de drum respectiv trotuar face parte din centrul orasului si nu doresc sa ne atingem de el. Dar am mai discutat noi treaba asta in comisie.

de Adrian Bucurestean la 12 martie 2010 - 22:59

Sanyi draga, o sa-mi dau silinta sa fiu bland cu tine asa doar ca-mi esti simpatic.
De unde ai tras tu concluzia ca molozul de la Crasna (care inca nu exista) apartine celor „care cond. ORASU” ?
„Tinagii fura” – cum sa-ti raspund eu la expresia asta. Ori esti copil, ori esti lipsit de eleganta. Fi mai cu bun simt si nu sarii ca badaranul.
La partea cu „calul si caruta” probabil ai dreptate, dar te rog detaliaza subiectul ca nu-l cunosc foarte bine. Fi mai explicit. Ma intereseaza.
In ceea ce priveste impozitul ce ar fi daca te-asi informa ca nu consiliul local hotareste ci Guvernul. Te socheaza raspunsul asta? Nici prin gand nu-ti trecea.
La partea cu interese din nou trebuie sa-ti dau dreptate. Stiu ca e greu sa disociezi lucrurile si ai tendinta sa ne bagi pe toti in aceiasi oala dar vezi ca in timp ce pe unii ii plesnesti cu adevarul pe altii ii jignesti cu „totul la gramada”
Ti-am zis ca mi-esti simpatic. 🙂

de Adrian Bucurestean la 12 martie 2010 - 23:07

Draga cipri33

Cand esti barbat mu te iei de familia celui cu care te lupti. Las-o pe fiica primarului, ca si tu ai fi facut la fel in locul ei. Care a fost strategia ei de campanie nu mai conteaza, a castigat nu?
Tema cu Roman-Maghiar, scoatetiv-o din cap ca numai rele ne aduce. Pur si simplu nu exista asa ceva doar in mintea unor lideri care vor sa-si manipuleze cu usurinta electoratul pe criterii etnice. SI PUNCT.
La partea cu fiul si ginerele m-ai prins… Nu stiu nimic dar ma voi interesa… si voi afla… si va voi informa. ok?

de Adrian Bucurestean la 12 martie 2010 - 23:18

Pentru Viorel
Stiu ca te vei supara pe mine dar imi asum ce zic. Daca te referi la portiunea de drum din jurul casei lui Ciucos atunci nici nu ma gandesc sa fiu deacord cu pietruirea. De ce? Nu avem bani sa ne petecim drumurile asfaltate nu sa facem extinderi de pietruit drumuri anul asta.
Referitor la ” Va cerem asta de mult”. Cereti linistit. Sau incercati sa aveti incredere si in consilieri. CA DE AIA SUNTEM ACOLO. Cauta-ma Viorel si detaliaza-mi.
Curentul nu l-a extins primaria (din cate stiu) ci electrica (dar aici s-ar putea sa ma insel) ca am discutat noi ceva in consiliu despre extinderea iluminatului public pe strada Tireamului. Nu mai tin minte bine. Oricum nu pentru Ciucos am facut ce am facut daca noi am facut.
Cauta-ma sau cautati-ma d-le Viorel. 0742.79.29.43

de Adrian Bucurestean la 12 martie 2010 - 23:21

Pentru Ana,
Tu sti ceva… Vorbesti foarte bine si la subiect. Felicitari… Ma bucur ca ne-am intalnit aici si ca dezbatem impreuna.

de Adrian Bucurestean la 12 martie 2010 - 23:26

Vorba lui Badea „Daca nu sunt bani atunci ce mai paziti”? Are dreptate Aurica. Bani sunt daca ii gestionezi bine sau mai bine zis in functie de prioritatile si de viziunea Primarului si a consiliului local.
LUATI AMINTE!!! Nu-i simplu sa conduci o primarie dar poti vadit si gresi in gestionarea fondurilor ei.

Lasati un comentariu