Mozer Barna şi-a dat demisa din funcţia de director al FLORISAL

• publicat la: 8 martie 2010
Mozer Barna şi-a dat demisa din funcţia de director al FLORISAL

Mozer Barna nu mai este directorul FLORISAL S.A. Carei.  Acesta şi-a dat demisia în urmă cu zece zile şi a invocat motive personale. Între timp au apărut zvonuri conform cărora acesta ar fi fost prins însuşindu-şi sume din banii societăţii.

„Mi-am dat demisia. Mă confrunt cu o serie de probleme personale, cunoscute în oraş. Am datorii mari şi din nefericire nu mai puteam să mă ocup de stingerea lor altfel decât renunţând la funcţie. Pe de altă parte, consider că nu poţi conduce o societate atâta vreme cât în propria ta ogradă nu e ordine. Nu am nimic cu şefii,a fost decizia mea să plec.” a declarat fostul director pentru Buletin de Carei.

Conducerea FLORISAL S.A. Satu Mare nu a dorit să comenteze cauzele despărţirii.

În urma demisiei lui Mozer Barna au început să circule zvonuri conform cărora acesta ar fi fost prins furând din caseria societăţii pe care a condus-o.

„Bârfele conform cărora aş fi furat din caseria societăţii nu sunt adevărate. Foştii mei şefi sunt persoane extrem de influente şi dacă într-adevăr aş fi făcut ceea ce se zvoneşte, acum aş avea mari probleme. Trăim într-un oraş mic în care se vorbeşte mult.” a ţinut să precizeze fostul director.

Mozer Barna a deţinut funcţia de derictor  al FLORISAL S.A. Carei din iunie 2009.

FLORISAL funcţionează din anul 1968. Până în anul 1995 a fost sub directa subordonare a Consiliului local Satu Mare. În 1995 s-a transformat în S.A., iar în 2005 pachetul majoritar este cumpărat de actualii proprietari.

Paul S.

comentarii

de LACI la 8 martie 2010 - 10:02

Pacat,a facut treaba cat a stat la Florisal,s-a implicat in curatenia orasului,in ceia ce privesc zvonurile,ce sa mai vorbim,Careiul este un lacas de barfe,aici toti stiu critica si barfii,fara sa-si vada barna din ochiul propriu !Fiecare ar trebui sa se uite in oglinda ! sa-si valorifice faptele sale apoi sa judece pe altii !PUTETI FACE ACEST LUCRU ?EU NU CRED!

de diu la 8 martie 2010 - 11:14

La cati nu a tras teapa BARNA il stie tot orasu DA intrebarea e cum a ajuns el sa fie director ce studii are ..sa nu zic ce PILE ARE dar ce datorii are din ce sa le plateasca../??????

de iasavedem la 8 martie 2010 - 14:27

Eu una va dau dreptate amandoura:)in mod sigur stiti ce stiti:Careiul este intr-adevar un oras de barfe iar Dl. BARNA nu a incaruntit degeaba.
Totusi cum va doriti,luand in considerare modul de manifestare al elitei edililor vostri sa nu primiti ce meritati:)?
Latratul in stil comunist ce se poate urmari in filmarile cu impartitul bugetului local va fi disipit mai repede sau mai tarziu iar ecourile haitei de odinioara nu vor mai fi auzite avand suportul iubitorilor de maidanezi.
Si acum ‘napoi la barfe:)

de ritipiti la 8 martie 2010 - 15:08

ce daca si-a dat demisia, vine altul la rand, ca doar e nevoie de directori.

de aurica la 9 martie 2010 - 08:55

MARE adevar graieste „iasavedem”.Fiecare are conducatorii pe care ii alege( sau voteaza).Toti se plang dar nimeni nu ia atitudine ! deci, fiecare isi merita soarta.

de crina la 9 martie 2010 - 17:33

inclusiv tu „aurica”

de aurica la 9 martie 2010 - 17:49

„inclusiv tu aurica’, da tu de unde stii cum ma implic eu? nu esti in stare sa scrii doua randuri ! pui numai etichete, in rest nimic concret

de crina la 10 martie 2010 - 05:53

@ aurica
prin doua randuri sau zece randuri crezi ca transmiti mai mult? Concret, cum te implici?

de aurica la 10 martie 2010 - 06:26

gargara ! esti vreo sefa comunista obisnuita sa ceara mereu socoteala la altii?
” Concret,cum te implici?”- e exprimare tipica de militian.

de crina la 10 martie 2010 - 07:23

” in rest nimic concret” ce exprimare este?

de iubi la 11 martie 2010 - 15:56

Ar fi mai interesant de stiut clauzele in care s-a facut rezilierea cu beker,si semnarea cu actuala firma???

de PRIMARU' la 12 martie 2010 - 22:10

Ce vrei sa sti iubi??? Florisal a facut o struto-camila. Nici nu a preluat Bio Transilvania, nici nu s-a asociat cu ea. Semi-semi. Oricum e mai curat ca odinioara si nu datorita lui Barna ci miscarilor tactice facute de Florisal. Au facut eforturi sporite pentru curatirea orasului(ceea ce e ok) si au venit in fata consiliului sa ceara o scumpire. Simplu nu… Oricum la prima infatisare a castigat consiliul in ciuda amenintarilor ca pleaca a safului gunoier. Multumita iubi?

Lasati un comentariu