Piaţa Agro-alimentară a oraşului

• publicat la: 22 martie 2010
Piaţa Agro-alimentară a oraşului

Luni , 22 Martie 2010, am incercat să aflu ce se mai găseşte in piaţa oraşului cu două săptămâni inaintea sărbătorilor pascale. Mulţi ofertanţi dar puţini cumpărători.

Ici-colo găseşti câte un iepuraş sau un ou  de ciocolată , haine de toate felurile şi legume,zarzavaturi , fructe din belşug.

E perioada propice semănării arpagicului şi a butaşilor de viţă-de-vie.

In spatele pieţii, tarabe pline cu toate chiţibuşurile: de la becuri , şurubelniţe până la burghie şi polizoare manuale. Atenţie la câinii vagabonzi !

Puţin mai in spate e grupul sanitar al pieţii .

La ieşire trebuie să fiţi atenţi la “denivelări”.Acum e vreme bună dar când plouă, nu se ştie.

Dacă v-a mai rămas  ceva mărunţiş, indrăzniţi să intraţi in noul local din spatele pieţii, unde veţi găsi tot felul de minuturi servite intr-un mod deosebit de atractiv.

Poftă bună!

Daniela Ciută

comentarii

de un chitibusar la 22 martie 2010 - 16:39

felicitari pentru ancheta :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) mare articol!

de marius tuca la 22 martie 2010 - 18:23

va deranjeaza comentariile? atunci de ce mai tineti rubrica? sau vreti sa scriu si eu la vrajeala, ca asta de mai sus, ca e grozav articolul? pentru cei care citesc, sa stiti ca de pe siteul asta se sterg cometariile, dupa bunul plac al unora! rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de HORIA la 22 martie 2010 - 19:24

Poate PALI,ca sa nu il ia sefa in suturi.

de Paul Sarvadi la 22 martie 2010 - 19:31

🙂 n/am idee despre ce e vorba, dar e simpatic commentul. probabil, draga horia, ca la tine in magazin, birou, fabrica, scoala, sau pe unde ii fii lucrand, asa fac sefii cu tine!
Paul „Pali” Sarvadi

Lasati un comentariu