Poliţiştii din Mateszalka ne-a furat cupa!

• publicat la: 23 martie 2010
Poliţiştii din Mateszalka ne-a furat cupa!

Cupa Poliţiei la Fotbal a fost adjudecată de echipa purtătorilor de „caşchetă” din Mateszalka. Cercetările de la faţa locului mai arată clasarea pe locul al II-lea a profesorilor de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, urmaţi de Poliţia de Frontieră.


În pauză

Azi, în sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu, s-a disputat ediţia 2010 a Cupei Poliţiei la Fotbal. Au participat echipele Poliţiei din Mateszalka, Poliţia Rurală Carei, Poliţia de Frontieră Carei, Poliţia din Nzirbator, Poliţia 2 Carei, Poliţia 1 Carei şi ISU Carei, în timp ce echipa Primăriei a absentat nemotivat.

La fel ca în cazul intervenţiilor, tactica se stabileşte din timp

Cele nouă echipe au fost împărţite în două grupe a câte cinci, în cadrul cărora s-a jucat conform regulii „fiecare cu fiecare”. Primele două clasate, din fiecare grupă, s-au calificat în semifinale.

Bere, numai pentru cei civili

O echipă a fost formată din cinci jucători de câmp şi un portar, un meci a durat 12 minute şi a fost arbitrat de câte doi „fluieraşi”.

Profesorii înscriu, pompierii se întristează

În urma jocurilor din grupe, în semifinale au ajuns Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, Poliţia Mateszalka, Poliţia de Frontieră şi Poliţia 1 Carei.

Poliţişti de frontieră, cu echipamente de dragoni

În finala mică, Poliţia de Frontieră a trecut de Poliţia 1 Carei şi a obţinut „cătuşele” de bronz.

Cine nu a jucat, a urmărit meciurile „gură cască”

În finala mare au jucat Colegiul Tehnic Iuliu Maniu şi Poliţia din Mateszalka. După expirarea timpului regulamentar, scorul a fost egal, 1-1, iar meciul a fost decis la loviturile de departajare.

Bucuria golului

Poliţiştii din Mateszalka au dovedit că au nervii mai puternici şi au obţinut locul 1, în timp ce profesorii careieni au fost nevoiţi să se mulţumească cu locul doi.

Un portar poliţist precaut

Cel mai bun jucător a fost declarat Benne Zsolt, Poliţia Mateszalka, iar cel mai bun portar, coechipierul său, Lengyel Arpad.

Turcu Florin, profesor

Istvan Kovacs la profesori

Arbitrul internaţional Istvan Kovacs a evoluat în echipa Colegiului Tehnic Iuliu Maniu. Acesta s-a evidenţiat prin câteva comentarii vehemente la adresa arbitrilor Pinter Sandor şi Maşlinca Ioan, dar a scăpat nesancţionat!

Kovacs Istvan, în echipament de profesor

„Şeful” a învins la ping pong

Competiţia de tenis de masă i-a revenit poliţistului careian Dobra Gheorghe. pe locul doi s-a clasat „forntieristul” Tiran Călin, iar pe locul trei Crăciun Gheorghe şi Negrean Gheorghe, ambii poliţişti.

Laureaţii au ţinut să mulţumească superiorilor pentru mesele de ping pong amplasate în incinta istituţiilor în care îşi desfăşoară activitatea!

Competiţia de „dublu” a fost adjudecată de comandantul Radu Chiş, care a fcăut pereche cu Erdei Romeo. Cei doi au trecut în finală de perechea Lăpuşte Copil – Crăciun Gheorghe. Pe locurile trei s-au clasat Dobra Gheorghe şi Mudure Gheorghe, alături de Negrean Gheorghe şi Pop Emil.

Un altfel de frigider

Buletin de Carei a intrat în posesia unor informaţii şi amprente, care coroborate cu declaraţiile unor martori, conduc către ipoteza că meciurile din cadrul competiţiei de tenis de masă, la dublu, au fost trucate!

În ciuda gurilor rele, cupele acordate învingătorilor, atât la fotbal, cât şi la tenis de masă, au fost autentice şi noi, nicidecum confiscate!

Paul Sarvadi

comentarii

de tzutzy la 24 martie 2010 - 22:07

dute mha…. ce vreti cu hengya..
sau cum il cheama:-J
asa un increzut…:))
da knd ii acolo unde ii…:-J

de politia increzuta la 29 martie 2010 - 12:14

arbitrii de pe alta planeta,varza cupa asta cine joaca fotbal nu are sanse sa castige,ca vin astia din ungaria si joaca la rupere si politia le ia aprarea ca doar is invitati din alta tara si fac institutia de rusine,va anunt ca oricum ii de rusine institutia.

Lasati un comentariu