Şedinţă extraordinară a Consiliului Local

• publicat la: 17 martie 2010
Şedinţă extraordinară a Consiliului Local

Vineri 19 martie 2010, cu incepere de la orele 10,00  consilierii locali sunt convocati intr-o şedinţă extraordinară in sala de şedinţe a Primăriei Mun.Carei.

Pe ordinea de zi figurează două puncte , se pare extrem de importante şi anume:

1.Proiect de hotărâre privind preluarea in domeniul public al municipiului a drumurilor de exploatare agricolă situate in extravilanul localităţii Carei, şi

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea eliberării certificatului de urbanism pentru construcţii noi.

comentarii

de eu la 17 martie 2010 - 20:03

ce interese sa fie la punctele astea. la primul castiga orasul, iar la aldoilea sa speram ca se rectifica niste anomalii. prea multa ssupiciune dauneaza grav normalitatii.

de zurbau la 18 martie 2010 - 13:51

Sant tare curios inca primaria nu a pus o masina de moloz pe drumurile din vii si acuma era momentu se darama crasna dar molozu e dus in alta parte cum sa inte cu cei de la KAUFFLAND sa fac parcuri pentr. copii tot asa se putea sa se duca molozurile in viile noi spre tiream dar interesele sant altele.

de gyuri la 18 martie 2010 - 13:53

DA curentu dom primar pe cand uni au alti platesc impozit si nu au nici un ajutor din partea PRIMARIEI.

de tibi la 18 martie 2010 - 13:57

de ce uni platesc impozit si alti nu…??????? de ce se da voie sa se cultive porumb culturi inalte sa poata hoti fura linistiti de ce nu circul agardieni sau patrula de zi si prin viile noi spre tiream pentru ca nu sat drumuri accesibile da impozi ni secere ESTE CORECT dom . cONSILIERI

Lasati un comentariu