Tapo Carei continuă performanţele remarcabile

• publicat la: 19 mai 2010
Tapo Carei continuă performanţele remarcabile

Zece sportivi ai clubului de tenis de masă, alături de antrenorul şi fondatorul clubului, Mircea Podoabă, vor participa, în perioada 20-23 mai, la Zagreb Open, în Croaţia.

Uitaţi de autorităţile locale, careienii invitaţi la competiţia din Croaţia, la care participă sute de sportivi din Europa şi Asia, îşi vor achita o parte a cheltuielilor de deplasare, cazare şi masă, care vor fi completate şi de sponsori. Deplasarea o vor face cu maşina proprietate personală a antrenorului Podoabă. Sportivii pornesc mâine dimineaţă şi vor ajunge în Zagreb spre seară.

Zagreb Open este una dintre cele mai importante competiţii de juniori din Europa, cu o tradiţie de peste 20 de ani. Competiţia, care de mai mulţi ani invită şi sportivi din Asia, se desfăşoară în cea mai mare sală de sport din Croaţia, care permite disputarea a 58 de meciuri, simultan!

Din lotul careienilor fac parte,printre altele, marile speranţe Toth Mark, Sek Kristof, Măran Alin, Heinrich Kevin şi Grad Anca.

Împreună cu sportivii careieni vor călători şi juniorii craioveni Glăgăgeanu Alex şi Zărnescu Ioan, componenţi ai echipei de superligă C.S. Universitatea Craiova. Cei doi vor fi însoţiţi de unul dintre cei mai buni antrenori de tenis de masă din ţară, Dan Băluţă, care a antrenat mai mulţi ani în Italia, după o carieră remarcabilă ca sportiv.

Cei trei craioveni au sosit azi în Carei, de la Zalău,unde au participat la Campionatul naţional de Juniori.

Paul S.

comentarii

de elena la 21 mai 2010 - 14:44

bravo!sintem mindri de ei!

de Gabi la 23 mai 2010 - 19:49

Acesti copii merita o sansa!Bravo lor ne fac cinste orasului nostru !Felicitari in primul rand lor,antrenorilor dar si parintilor!

Lasati un comentariu