Ziua Copiilor – Imagini exclusive, în premieră

• publicat la: 30 mai 2010
Ziua Copiilor – Imagini exclusive, în premieră

Centrul Cultural Carei, Iniţiativa Tineretului Maghiar, Primăria Carei şi Ştrandul Termal Carei au organizat, sâmbătă, sărbătoarea copiilor careieni. Evenimentul a început la ora 11.00 şi s-a încheiat, cu puţin înainte de ora 19.00.


Prima parte a zilei a revenit Poliţiei şi Pompierilor, care au prezentat câte o maşină, respectiv o autoutilitară, copiilor. Aceştia au putut să testeze girofarul, semnalele sonore, au putut vedea unde stau pompierii în timp ce    se deplasează spre un incendiu, cum funcţionează robineţii autoutilitarei şi unde se depozitează furtunele şi celelalte ustensile din dotarea pompierilor.

Un alt moment, extrem de interesant, l-au prezentat membrii asociaţiei Dog for Life, specializaţi în dresura de câini folosiţi în terapia unor persoane cu dizabilităţi.

Între cele două demonstraţii, şi de altfel pe parcursul întregii zile, copii s-au bucurat de colţul cu tatuaje şi desene corporale, întreţinut de Fasztus Jozef şi membrele Iniţiativei Tineretului Maghiar. La mesele acestora s-au format adevărate cozi, iar alături de copii au fost şi numeroşi adultţi care şi-au pictat obrajii.

Alte activităţi, foarte îndrăgite de copii, au fost trasul cu arcul şi cu armele de air soft. Cele două surprize pregătite copiilor au fost apreciate, de asemenea, şi de părinţi.

Înainte de întrecerile sportive, trasul frânghiei şi umflatul de baloane, copii au putut călări.

De la o asemenea sărbătoare nu puteau lipsi nici desenele… pe asfalt, care,însă, de această dată, au fost transformate în desene pe gard.

Ziua s-a încheiat în jurul oreo 19.00. Concluziile le-au tras chiar copii, care au insitat, chiar şi zgomotos, ca părinţii să nu îi ducă acasă.

P.S.

Lasati un comentariu