Atenţiune fetelor: Miss Universe® Romania 2009 ajunge in Cluj!

• publicat la: 2 iunie 2010
Atenţiune fetelor: Miss Universe® Romania 2009 ajunge in Cluj!
Clujul se pregăteşte s-o primească pe Miss Universe Romania 2009 – Bianca Elena Constantin.
Reprezentanta Romaniei din 2009 la cel mai prestigios concurs de frumusete din lume, se pregateste sa predea coroana.
In anul 2009 Romania a revenit dupa 11 ani, in competitia pentru titlul suprem al frumusetii, prin prezenta Biancai Elena Constantin, la competitia desfasurata in Bahamas. In tot acest timp, frumoasa romanca din Piatra Neamt a stralucit in luminile reflectoarelor, a calatorit in cele mai mari capitale ale lumii, s-a implicat in actiuni caritabile si s-a bucurat de premiile castigate odata cu titlul Miss Universe® Romania 2009.
Noutatea adusa anul acesta de organizatorii selectiei nationale consta in derularea Caravanei “Miss Universe poti fi chiar tu!” ce se va opri in 6 orase mari din tara.
„Am organizat aceasta caravana pentru a da sanse cat mai multor tinere care se incadreaza in cerintele celui mai important concurs de frumusete din lume. Dupa cum bine stiti, Miss Universe® este olimpiada frumusetii, iar noi ne propunem ca anul acesta sa ne clasificam pe unul dintre primele 15 locuri. Lucrul acesta va fi posibil numai daca vom gasi o concurenta care sa inteleaga ca aceasta competitie inseamna mai mult decat sa sii sa zambesti frumos.” a declarat Mike Costache – Presedintele Organizatiei Miss Universe Romania.
Clujenii se pot mandri si ei cu un titlu. Angelica Nicoara a castigat in 1993 selectia nationala, devenind astfel reprezentanta tarii noastre la Miss Universe.
Editia din acel an s-a desfasurat in Mexic, reprezentanta tarii noastre avand o performanta foarte buna, clasandu-se pe locul 18 din 79 de frumuseti ale lumii obtinand o medie de 8.743 puncte. Titlul suprem a fost adjudecat de reprezentanta Puerto Rico, Dayanara Torres. Ulterior Angelica a absolvit Facultatea de Teatru si Televiziune a Universitatii „Babes-Bolyai“, iar in prezent joaca pe scena Teatrului National din Cluj alaturi de alti mari actori romani.
In anul 2009, Clujul a fost reprezentat la Miss Universe Romania, de Maria Liana Timis, ocupanta locului 2 si castigatoarea Premiului Miss Fotogenie.
Ardelencele sunt asteptate la Iulius Mall, pe 5 si 6 iunie intre orele 12.00 – 20.00 si Concurentele vor beneficia de servicii de machiaj si coafura, sedinte foto profesionale si vor trebui sa faca fata unui interviu de personalitate.
Din juriul selectiei vor face parte: Iulia Elena Verdes – reprezentanta Romaniei la Miss Universe® 1998, Bianca Elena Constantin – Miss Universe® Romania 2009, Luminita Iordanescu – regizor artistic, Valentina Ionescu – prezentator si producator TVR, Mike Costache – presedinte Miss Universe® Romania.
Sunt asteptate la preselectii cele mai frumoase, inteligente si charmante fete, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani.
Semifinala competiţiei se va desfăşura la Bucureşti în perioada 25 – 27 iunie 2010, iar concurentele admise în urma preselecţiilor zonale, vor fi anunţate telefonic şi prin e-mail. În finală vor fi admise 30 de concurente din toate zonele ţării, în funcţie de puctajul obţinut în urma semifinalei.
Finala concursului Miss Universe Romania 2010 se va desfăşura sub forma unui spectacol de gală şi va fi transmis în direct de postul TVR 1 si TVR International, pe data de 9 iulie 2010.
Mai multe detalii despre concurs si regulamentul acestuia gasiti pe www.MissUniverseRomania.com
Despre Miss Universe
Miss Universe este un concurs de frumusete, anual, organizat de Miss Universe Organization, firma detinuta de Donald Trump din 1996 si in parteneriat cu NBC din 2003 cand au castigat drepturile de difuzare.
Concursul Miss Universe a fost difuzat prima oara in anul 1955 si a devenit unul dintre cele mai populare si mediatizate competitii de frumusete, din lume. In prezent titlul “Miss Universe” este detinut de Stefania Fernandez, din Venezuela.
Redacţia

Lasati un comentariu