Carei, municipiul fără toaletă publică

• publicat la: 16 iunie 2010
Carei, municipiul fără toaletă publică

Locuitorii Careiului, care ies în oraş şi turiştii care trec prin municipiu nu au la dispoziţie nici o toaletă publică.

Singura toaletă publică careiană, amplasată în centrul oraşului, este închisă de mai mulţi ani. Administraţia locală nu a construit spaţii cu aceeaşi destinaţie, iar aspectele legate de disconfortul astfel creat nu deranjează nici un edil.

Stabilimentul a fost renovat în primul mandat al primarului Beko Tamas, dar nu a funcţionat, în mod real niciodată. Singura toaletă publică din municipiul Carei este deschisă o singură dată pe an, cu ocazia zilelor oraşului.

Situaţia este cu atât mai greu de înţeles, cu cât funcţionarea toaletei publice ar putea genera chiar şi venituri pentru Administraţia Locală, în timp ce două persoane, măcar, ar beneficia de locuri de muncă.

În ultima vreme toaleta publică a început să se degradeze. Mai mult, în incinta acesteia, după gratiile, care blochează intrarea, se află mai multe dejecţii!

P. Sarvadi

comentarii

de Gabi D la 16 iunie 2010 - 19:16

Nu am replica pentru asa ceva,binenteles ca scumpii nostri edili, nu sunt navetisti,nu sunt turisti,nu sunt bieti oameni veniti din alte localitati,etc.ce sa-i intereseze?Dar oare ii mai intereseaza ceva?N-au decat sa rabde toti si sa-si controleze vezica(asta e in capul lor!)!.In ce oras traim?Unde e minimul de civilizatie?

de pax la 16 iunie 2010 - 19:46

ott van a Kastely, jo az budinak… ebben a szar varosban

de maria la 16 iunie 2010 - 20:18

pt Pax: da romaneste cand ai de gand sa inveti? ca doar traiesti in tara asta.

de zsiga la 16 iunie 2010 - 21:23

il asteapta Fris Ujsag-ul :))

de pax et bonum la 17 iunie 2010 - 02:26

de ce trebe toaletă publică, acolo e parcul dendrologic…

de Buletin de Carei la 17 iunie 2010 - 10:42

@cititor dezgustat, cetatean, petre ispirescu, bocanel, etc.

Dupa cum am mai anuntat ,va rog sa folositi acest spatiu pentru comentarii la subiect, utilizand un limbaj adecvat unor persoane civilizate.Pentru orice fel de vendete personale utilizati adresa de e-mail a persoanei vizate.

Lasati un comentariu