Consiliul a decis – 2 la Pro Urbe şi 8 la Excelenţă

• publicat la: 14 iunie 2010
Consiliul a decis – 2 la Pro Urbe şi 8 la Excelenţă

După cum am anunţat ,in cadrul  şedintei extraordinare de azi,14 iunie,s-au decis numele persoanelor care vor fi recompensate cu titlul de Pro urbe  şi cu Diploma de excelenţă  pentru merite deosebite in activitate.

Astfel pentru titlul de Pro Urbe au fost nominalizati    Karacsonyi  Carol   şi   prof.Dumitru Iederan.

Diplome de excelenţă  vor fi acordate unui număr de 8 opt cetăţeni .

1.dr.Geczi Francisc

2.Komaromi Iosif

3.ing.Kulcsar Gunter

4.ing.Lupşica Mircea

5.prof.Mărneanu Ioan

6.Podoabă Mircea

7.Venig Vasile

8.Visnyai Agneta

Sâmbătă , 19 iunie , dela orele 14,00 ,va avea loc decernarea acestor distincţii in sala Sf.Ladislau , fosta 9 mai. Primăria  dispune de o sala festivă deosebită iar  acordarea unui titlu ProUrbe in „casa oraşului” poate ar fi fost mai adecvată.

Toate aceste premii vor fi insoţite şi de sume de bani, corespunzătoare fiecărei distincţii in parte.

Daniela  CIUTĂ

comentarii

de igi11 la 14 iunie 2010 - 16:57

am avut onoarea ca dna Visnyai Agneta
sa imi fie profesoara si pot sa zic ca merita din plin aceasta diploma

de cititor la 14 iunie 2010 - 17:13

da, asa e ,numai ca altii au adus multe diplome de la concursuri internationale si nici nu au fost bagati in seama.Pacat.

de sorin la 14 iunie 2010 - 17:34

baiatul meu este inscris la muzica usoara la casa de cultura. am avut ocazia sa vad ce inseamna sa te ocupi aici cu copii. am primit toti parintii o brosura cu cele 50 de evenimente pe care le organizeaza intr-un an casa de cultura. ceva iesit din comun. si totusi, doua distinctii merg spre clubul elevilor.
stimata redactie, atunci cand v-am scris ca, consilierii locali nu vin la spectacolele organizate cu copiii nostri, v-ati suparat pe mine.
ei, iata rezultatul.
clubul elevilor 2 distinctii, casa de cultura nici una. atat despre interesul alesilor vis a vis de cultura. va invit sa veniti odata sa vedeti sute de copii cum stau la rand sa intre in sali de repetitii puse la punct de angajatii casei de cultura.
si ei nu apartin de ministerul invatamantului, ca sa primeasca de toate (si aici ma refer si la salarii)
eu sunt un parinte sufletist si revoltat. am fost si eu „castelan” la vremea mea si tot asa a fost si atunci. casa de cultura facea treaba, casa pionierilor primea laude.
si peter bacsi a trebuit sa treaca in nefiinta pentru ca sa primeasca un premiu.
in incheiere, vreau sa va spun ca am o familie de prieteni din satu mare, care vin la carei la fiecare festival organizat aici. si se minuneaza cate se fac la carei fata de satu mare unde nu se face nimica.
asta inseamna sa faci ceva pentru orasul tau… mai mult decat iti cere fisa post.
dar, oricum, Dvs si ceilalti vad altfel lucrurile…. unii din nestiinta, unii din invidie, unii din motive politice si altii doar fiindca habar nu au despre ce e vorba.
defiintati fratilor casa de cultura si vedeti pe urma cu ce ramaneti.
asa poate vor primi si ei o diploma…. post-desfiintare.
multumesc

de Stiam eu la 14 iunie 2010 - 18:18

In Carei sunt multe valori,dar cine este in masura sa judece valoarea unei persoane?sau certat in sedinta de Consiliu ca la usa cortului,pai fratilor,si valoarea se masoara de politic ?sau acordat aceste titluri clar politic,au venit partidele cu propuneri,pai partidele hotarasc in acest Carei ce cum sa merg pe strada ? ,fiecare a avut o lista cu propuneri, ca e buna sau nu ,ce conteaza.Trebuia stimulate si valorile tinere,cati tineri au participat la Competitii in strainatate,au adus CUPE,MEDALII DE AUR,Trofeie,etc,dar oare cine ai baga in seama? Mai lasati-ma cu trecutul,da, tot respectul pentru cei propusi si de partide ,dar poate altii merita mai mult,sau poate ca ei nu au avut nici o sansa ,nu fac parte din nici un partid politic, nu le sunt nici rude nici prieteni nici simpatici.E jale! ce se intampla!!Dar oricum speram sa fie prima si ultima propunere de acest fel cica a partidelor. .

de vlad la 14 iunie 2010 - 20:25

reprezentatii partidelor sunt trimisi de voi ,cei care ati fost la vot. Daca n-ati fost inseamna ca nu va interesat cine va hotara in locul vostru in consiliu,deci atentie in 2012

de imre la 16 iunie 2010 - 09:55

ce pacat ca ,multi din cei care sunt chemati sa evalueze performanta ,valoarea ,habar n-au de ce inseamna cinste ,omenie ,seriozitate in munca .am vrea sa stim daca la primar ajung aceste opinii .va multumim ca existati ..BULETIN DE CAREI .

de cititor la 16 iunie 2010 - 10:10

cica la ultima sedinta s-a completat Regulamentul de acordare a distinctiilor cu ” ..personalitatilor careiene sau asociatii , fundatii careiene, etc”. Da ce personalitate careiana este Kulcsar Gunter, fost jurnalist maramuresean si director angajat la Phonix ?Sau se ia in considerare comisionul cu care a cotizat constant la Primarie? sau s-a tinut seama si de poluarea care a adus-o in Carei? si de conditiile de munca din Ponix? acesta este criteriul?
Si mai este premiata o profesoara care se poate ascunde pe linga cea mai reprezentativa profesoara din Carei , care are cei mai multi elevi participanti la olimpiada nationala , si care culmea .. i-a educat si pe copii primarului.Pacat ca unii au memorie scurta si selectiva !

de feri la 16 iunie 2010 - 10:23

ai uitat sa adaugi,cititorule din 16 iunie,ca PHOENIX-ul ofera locuri de munca pentru sute de careieni,ceea ce e imbucurator in conditii de criza mondiala.sau pentru tine nu conteaza soarta a sute de familii careiene?

de cititor la 16 iunie 2010 - 10:50

nu am uitat ; dar e vorba de personalitati careiene ; daca poenix ofera locuri de munca atunci sa fie premiat societate nu un angajat al societatii; si da , ofera locuri de munca si pe viitor …multe vizite la medic, deci e cu doua taisuri; pe moment se rezolva o problema dar pe termen lung… fiecare isi asuma hotaririle
si chiar imi pare rau de acele familii dar imi pare rau de sanatatea lor, sa sti

de zsiga la 16 iunie 2010 - 11:22

dupa parerea mea, ar fi trebuit sa fie premiati doar cei care au adus premii, medalii si au ridicat valoarea careiului, pt ca se observa deja gandirea oamenilor de mai sus care privesc aceste distinctii cu doua taisuri. nu e bine ca l-a premiat pe nenea cu Phoenix-u, dar e bine ca a adus locuri de munca, nu e bine ca a premiat-o pe tanti profesoara, dar e bine ca a avut doar merite din punct de vedere profesional…si de aici tot asa. Se pare ca aici deja pt inmanarea unui premiu, unui titlu onorific, sau orice altceva, trebuie sa se specifice exact pt ce l-a luat. Iar faptul ca s-au dat diplome dupa cum latrau partidele sunt total convins ca a fost asa, ca aici nu se poate altfel

de zsiga la 16 iunie 2010 - 11:27

am utiat sa precizez, mai sus ca marile valori sa fie premiate nu ciurucuri de oameni care numa se bat cu pumnul in piept ca au facut ceva in orasul asta

de MANUELA la 16 iunie 2010 - 11:28

Sa fie sanatosi si sanatoase toate personalitatile careiene propuse ,sa foloseasca in pace si banii pe care ai vor primii ,chiar le-au lipsit unora din ei,sa ne traiasca si alesii nostrii sa poata evalua in continuare valoarea in Carei,dupa aceleasi criterii !Multumim din inima partidului care v-au pus pe listele de candidati si electoratului careian care v-au votat.Sunteti cei mai buni, va alegem si in 2012 !!!

de sandor la 17 iunie 2010 - 08:19

incompetenta ,falimentarii in serie nu vor dori sa-i premieze decat pe cei ce le seamana,,….ASA SA-I AJUTE DUMNEZEU.!

de Sergiu L. la 23 iunie 2010 - 07:13

ce comentarii aiurea, se pare ca problemele zilnice va intuneca mintile, pacat ca sunteti lipsiti de ocupatie si scrieti tampenii

de hr la 25 iunie 2010 - 08:15

ptr Zsiga!! Cine merita si cine nu merita sa fie premiat??? Spune nume!!

de Ioana la 25 iunie 2010 - 09:49

multumim d-lui prof. Iederan pentru toata daruirea lui.
Suntem mandri de un asemenea dascal,si bravo celor care s-au gandit la aceasta distinctie.
O merita din plin

Lasati un comentariu