Dezinsecţie până în 16 iunie. Crezi că ne scapă aceasta de ţânţari?

• publicat la: 14 iunie 2010
Dezinsecţie până în 16 iunie. Crezi că ne scapă aceasta de ţânţari?

Acţiunea de dezinsecţie a început în 11 iunie şi se va încheia în 16 iunie. Dimineaţa şi seara, un avion utilitar, stropeşte Careiul cu o substanţă menită să elimine ţânţarii.

La fel ca anii trecuţi, Administraţia Locală a decis să lupte împotriva ţânţarilor printr-o acţiune de dezinsecţie aeriană. Astfel, începînd cu 11 iunie un avion utilitar pulverizează ,de două ori pe zi,deasupra oraşului , o substanţă menită să omoare ţânţarii . Acţiune ade dezinsecţie se va încheia în 16 iunie.

O a doua etapă va avea loc în luna  august.

www.buletindecarei.ro a constatat că numărul ţânţarilor nu s-a modificat din 11 iunie până acum, iar problema pe care o reprezintă prezenţa acestora e departe de a se fi rezolvat, în ciuda banilor cheltuiţi de Primărie pentru dezinsecţie.

În consecinţă aşteptăm părerile şi comentariile voastre referitoare la eficienţa dezinsecţiei.

P.S.

comentarii

de 14.06.2010 la 14 iunie 2010 - 09:31

eu cred ca ajuta.am fost recent in ungaria si era catasrofa:plin de tantari care acum dupa ploi sunt extrem de multi.la noi,acum ca s-a stropit, situatia e mai buna,asa ca eu salut initiativa administratiei locale de a lupta impotriva tantarilor.

de eximpol.ro la 14 iunie 2010 - 09:52

nu va suparati,dar cum naiba a constatat buletinul de carei ca nr tantarilor nu s-a modificat din 11 iunie pana in 14??????????????????????????? probabil paul sarvadi s-a sacrificat si s-a expus o noapte intreaga lasandu-se prada intepaturilor de tantari;a doua zi cei din redactie au numarat basicile rezultate in data de 10 iunie.apoi,s-a expus un alt membru al redactiei si tot prin acest procedeu s-au numarat basicile acumulate in noaptea de 11 iunie.sau poate tot paul a fost cel sacrificat?????????????????atunci tin sa va anunt ca rezultatul obtinut nu este unul concludent.

de Paul Sarvadi la 14 iunie 2010 - 10:08

simplu. va propun sa faceti si dumneavoastra acelasi lucru: urmariti un meci al campionatului mondial de fotbal pe una din terasele din carei, dupa ora 21.00. tocmai pentru ca avem dubii, in ceea ce priveste eficienta constatarilor noastre, cit si in ceea ce priveste eficienta dezinsectiei, am solicitat parerile cititorilor. o asteptam si pe a dumneavoastra, eximpol.ro, cu motivul in plus de a va citi on topic si nu off topic, ca acum.
Paul Sarvadi

de eximpol.ro la 14 iunie 2010 - 12:19

acum chiar esti PENIBIL paul.in data de 11 a inceput dezinsectia.tot atunci a inceput si campionatul.astepti rezultatul de la un moment la altul,desi stii c a se termina pe data de 16.e ca si cum ai zice de acum cine castiga campionatul.sa fim seriosi… P.S.(post scriptum) eu nu sunt platit de catre nimeni ca sa apar on topic spre deosebire de tine,paul.

de cititor la 15 iunie 2010 - 06:47

deh, invidia e mare; rautati din astea scrie oricine; dar niste editoriale in care sa spui ceva ai ? injuraturi vad ca ai invatat acasa cat pentru tot orasul dar ceva de bun simt ai? sau nu stii ce e acela ? de ce intri pe site daca nu-ti place ?

de eximpol.ro la 15 iunie 2010 - 07:31

pentru cititor:in primul rand nu stiu despre ce fel de invidie vorbesti,in al doilea rand,am dreptul la fel ca si tine sa-mi manifest opinia si sa intru pe care site vreau eu.traim intr-un stat democratic si imi cunosc drepturile.eu nu am injurat.am ironizat un articol ce mi se pare nejustificat (putin spus).observ ca unii nu pot digera o parere contrara lor si ,implicit,acestui cotidian.

de eximpol.ro la 15 iunie 2010 - 07:33

am uitat sa adaug ca nu am aspiratii jurnalistice.te salut draga cititorule.

de cititor la 15 iunie 2010 - 09:04

scuze dar comentariul meu era pentru cititor dezgustat care nici nu ma mir ca a disparut

de Gabi la 15 iunie 2010 - 17:10

Nu vad de unde atata patima in comentariile de mai sus,adevarul e ca tantarii n-au disparut cu totul(vom vedea pana la sfarsit ce va fi),dar e totusi laudabila initiativa!Sa speram ca nu e ,,apa de ploaie”!

de eximpol.ro la 16 iunie 2010 - 08:34

patima porneste din dispretul fata de neadevar si ironia fata de articole ridicole.

de gabi la 16 iunie 2010 - 09:00

mai eximpol, eu cred ca tu esti un tantar!

de eximpol.ro la 16 iunie 2010 - 09:57

multumesc pentru compliment,draga gabi.alt mod de a ma ataca nu ai gasit si ai rabufnit intr-o ironie stupida.eu am argumentat tot ce am afirmat.

de sandor la 17 iunie 2010 - 08:30

+
CATA RAUTATE AU UNII …TE SPERII,CE-A AJUNS SARACU POPOR ROMAN,DE CE DOMNULE CREDETI CA TOT CE SA SCRIE ARE TENTA DE PARTID? SA STITI CA ARE DREPTATE PAUL .ASEARA AM FOST LA SOACRA IN VIE CA N-O VAZUSEM DE CATEVA ZILE SI N-AM PUTUT SA STAU DE TANTARI ….SI DACA EU ZIC CA S-A STROPIT CU APA DE PLOAIE ,VOI VI CATALOGAT ..MEMBRU DE PARTID SAU ZIARIST ? NU ,SUNT UN OM CARE LOCUIESC IN ORASUL CONDUS DE UNUL DE-AL MEU ,PE CARE L-AM SI VOTAT ,PLATESC TAXE SI IMPOZITE LA TIMP SI SANT …CHIAR LOCALNIC DIN TATA-N FIU .ASTA CA SA NU ZICA RAUTACIOSI CA N-AM DREPTUL PAMANTULUI.SI STIU CARTE ,SPER CA SCRIU SI VORBESC BINE LB. ROMANA NU CA ALTII CARE VORBESC ,,TARANESTE ,,PE POSTURILE DE RADIO .MAI MARE RUSINEA .

de ha la 18 iunie 2010 - 08:03

Imi pare rau ca am pierdut timpul sa citesc comentariile postate la o stire banala.

Lasati un comentariu